sobota, 3. december 2022

TI to zmoreš!

Živim svoje najboljše življenje ali še odlašam?

Do kdaj?

Kaj se vse mora zgoditi, da bom potem bila srečna?

Očitno, da se vedno kaj razplete in odplete nepričakovano. Vedno pa je dober konec. Zaupam v to, ker če ne, še ni konec!

V sebi čutim nemir, ki ga želim sprostiti. Želim se ga zavedati. Želim mu dati prostor in se kljub temu imeti rada. Želim sprejeti tudi ta del sebe. Želim sprejeti svoj nemir, saj je na koncu koncev znak, da se nekaj dogaja.

Kaj bi mu rekla?

»Hvala, da si tu. Hvala, da si me spomnil, kaj pa je resnično pomembno. To, da sinu stojim ob strani. Ne gre se zame. Sem najboljša mama, kar zmorem. Oziroma sem dovolj dobra mama. In to je dovolj. Hvala, da si me spomni, da je čas, da poiščem mir v sebi. Hvala, da lahko tako radostno rastem. Hvala za bogate izkušnje. Hvala za pristnost. Hvala, da te lahko občutim.«

Zdaj pa predem niti miru. Zdaj pa samo diham. Dopuščam, da se mir vedno bolj naseljuje v meni. Tudi, če še ni pravi čas, za popolno občutenje miru. Sem polno prisotna s svojimi občutki. Čutim. Živa sem. diham. Kako je vse to dragoceno!

Danes sprejmi svoje občutke. Lahko so, kakršni so. So, kakršni so. Bolj kot jih sprejemam, bolj jih zdravim. Kot bi jih oblila svetloba Ljubezni in jih objela.

Danes objemi in priznaj svoje občutke. Dragoceni so. Želijo na plano, da se pozdravijo. Zato je danes dovolj izmikanja in tlačenja, zamotitev z nepomembnimi stvarmi. Občutki bodo tako dolgo trkali, dokler jim ne odpremo vrat in srca!

Danes odpri svoje srce!

Ljubek srčkan sijoč pristen navihan blažen lep jasen edinstven živahen iskren mavričen jasen optimističen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti to zmoreš! Vdih! Izdih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar