nedelja, 4. december 2022

Bogastvo izkušenj!

Bolj nas bogati to, kar smo naredili, kot to, kar nismo. Tudi, če se ni tako dobro izšlo! Je pa zelo zabavna zgodba, na koncu koncev! Sigurno je kaj smešnega v njej!

Življenje nas bogati s tem, da smo prisotni. Da se vržemo v areno življenja, kot bi rekla Brene Brown, in se umažemo. Potem pa se vstanemo in se poberemo in gremo v novo areno dalje.

Življenje ni sedenje v prvi vrsti in opazovanje dogajanja v areni in kdaj dobimo košček blata na obraz. Ne! Življenje je pristni stik! Življenje je kontakt! Življenje je udejstvovanje, navdihnjena pozitivna akcija – sestavljena iz dejanj.

Priznam, da sem se kar malo zaprla. Nič mi ni manjkalo, ampak prav zanimivo pa tudi ni bilo!

Mislila sem, da se izogibam napakam, čudnim odnosom, neiskrenosti, da res delam na sebi. V resnici pa me je bilo strah, da bi se zamazala v areni življenja. Seveda je lahko vzdrževati pozitivno naravnanost in dobre vibracije, ko sem sama. Smisel pa je, da sem polno prisotna in ko mi kdo reče ne, še bolj odločno sebi Rečem da! Še bolj sledim svojemu srcu! Še bolj sem prepričana kdo sem in kaj si želim v življenju! Še bolj glasno rečem da vsemu, kar pa je meni zares pomembno.

Kaj pa je tvoje blato, v katerega se boš z veseljem vrgla?! Kje želiš zares občutiti radost bivanja in ne samo gledati ob strani? Danes bodi to, kdo si! Lepa si! Zdaj!

Ljubek srečen nagajiv lahkoten radosten igriv pester pristen živahen edinstven optimističen vesel fantastičen dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna! Zaupaj svojemu srcu, da te vodi prav!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar