torek, 29. november 2022

Dovolj si!

Lahko sem samo to, kdo sem. Dovolj je. taka sem bila ustvarjena iz ljubezni in z namenom. Moja vloga je unikatna. Tako kot tvoja. Če pa živiš mimo nje, pa manjka delček sestavljanke. Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Danes izpolni svoj del usode, da jo izbereš.

Ti veš zase, kaj te je vedno vleklo, ti milo šepetalo, te vabilo. Lahko si polno v tem trenutku in že to je dovolj. Ampak kot ti prišepne navdihnjena pozitivna akcija, pa ji le prisluhni!

Tvoje resnično poslanstvo je, da si srečna, izpolnjena, zadovoljna. Polna ljubezni. Življenje svojega poslanstva ti daje živost, energijo, radost. Ljubezen napolnjuje tvoje srce in občuti se fantastično.

Če pa si daleč stran od svojega poslanstva, pa stopaj počasi. Samo, da je smer prava. Le prisluhni kompasu srca. Stopaj. V tvojo srčno smer. Naprej. Blago. Nežno. Radostno. Z zaupanjem, da ne glede kako so koraki majhni, so v pravo srčno smer.

Vedno znova se sprašuj:

»Kako se lahko počutiš bolje? Kako se lahko počutiš vsaj malo bolje?«

To je dovolj.

Samo predaj se reki Ljubezni, naj te povleče s sabo. Že zdaj si ljubljena. Že zdaj si popolna. Že zdaj si točno tu, kjer moraš biti. Zdaj pa naprej po srčni poti.

Zaupaj si. Zaupaj vodstvu svojega srca.

Ljubek sijoč igriv radosten nagajiv lahkoten srčkan srečen živahen jasen pristen mavričen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! prav te vodi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar