četrtek, 20. januar 2022

Soustvarjajmo Ljubezen!!!

Lahko siješ v vsem svojem sijaju! Lahko si izjemna-izjemen taki kot si! Vse je zate! Zdaj je tvoj čas, da zacvetiš! Vse je izraz ljubezni ali klic po njej! Vse je vabilo v ljubezen! Ampak najbolj pomembno je, kaj si ti od znotraj!

Si ti kaj ljubezen?!

Si ti kaj radost?!

Si ti kaj živost?!

Kaj imaš od znotraj?! Če si pomaranča, imaš v sebi pomarančni sok! Tako bi rekel dr. Wayne Dyer! Ne glede, kako te stiskajo, vedno priteče iz tebe pomarančni sok! Ne glede, koliko je pritiska, nikoli ne bo pritekel jabolčni sok! Ali ananasov sok! Zato je tako pomembno, da se uravnovesimo navznoter. Kdo si od znotraj?! Kar imaš v sebi, to potem priteče iz tebe – ne glede na to, kakšni so pritiski. Odgovornost je od znotraj! Naša odgovornost je, kdo smo v srcu! mi smo to, kdo smo! In samo mi odločamo zase, kaj se izraža kot mi – vse je izraz naše duše!

Ali neguješ svojo dušo?! Jo oblivaš s harmonijo in radostjo? Prisluhneš svojemu srcu, da lahko zacvetiš?! Imaš v srcu ljubezen, da jo lahko daš naprej?! Ali te stiskajo »zanimive kaotične situacije« in si v strahu?! Samo dve čustvi sta: strah ali ljubezen. Oziroma ljubezen in klic po ljubezni. Kje si?! Smo pripravljeni opustiti stare rane, na katere smo se navezali in začeti na sveže?! Lahko dopustiš ranam, da se zacelijo?! Samo občuti jih in potem dovoli, da se sprostijo in zacelijo. To je dovolj. Kot bi na njih položil-a mehko krpo, jih poljubčkala in popihala.

Nežno si prigovarjaš:

»Saj je že dobro. Vse je dobro. Jaz sem tu. Tu si varna-varen! Vidim te. Objemam to bolečino in jo zdaj hkrati spuščam! Priznavam, da si bila prizadet-a. Vidim to. Zdaj pa to spustiva. Tu sem. Vse je dobro. Obljubim, da ti bom prisluhnila in lepo skrbela zate! Mogoče si kaj naredila narobe. Tudi to spustiva! Naredil-a si najboljše, kar si lahko. Zdaj se pomiriva z vsem in zdaj to spustiva. Zdaj stopava še bolj močni-močna v novo Zemljo, ki jo soustvarjamo v ljubezni na vseh področjih! To je zdaj naša priložnosti in nov začetek! Zaupam ti. Odpuščam. Opuščam.«

Potem lahko živimo naprej kot cele osebe. Imuni smo na strup okolice. Izhajamo iz srca! To je naše največje bogastvo! Negujmo svojo dušo!

Ljubek pristen nagajiv radosten smel srečen zabaven odpuščajoč igriv harmoničen srčkan dan!




🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Ti si kralj-ica svojega kraljestva! Naj bolj danes najlepši dan do zdaj! To je naša radost in polnost! Zdaj živimo z vsem srcem polno in radostno. Zdaj smo močni sokreatoji Ljubezni! Zaupaj vase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Moje Zlato ... https://youtu.be/I34q-CgPs8w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar