sreda, 19. januar 2022

Sledi svojemu srcu!!!

 Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

Neguješ kaj svetlobo v sebi?! Neguješ kaj svojo vibracijo in jo dviguješ? Kaj te zares veseli?! Kaj zares delaš z vsem srcem in temu potem slediš?! Kaj je tvoja največja sreča?! Kaj je tvoje največje zadovoljstvo?!

Zdaj je tvoj čas, da siješ. Zdaj je tvoj dan, da žariš!

Sledi svojemu sijaju.

Sledi svoji ustvarjalnosti.

Sledi svojemu srcu!

Kaj ni zanimivo, koliko strupa nam vlivajo kot otroka. Seveda nenamerno, ker nam želijo dobro. Samo, da smo čimbolj prilagojeni in v čredi. Ker bog ne daj, da bi si še drugi kaj slabega mislili o nas, kaj šele o naših starših!! Samo, da so dobri starši in so vzgojili priden otroke. V bistvu smo poneumljeni, da ne bi prepoznali vseh igric v ozadju. Lažje je upravljati s potrošniško usmerjeno množico. Če bi preveč razvijali našo inteligenco, bi sprevideli njihove igrice. Tako pravi Osho. In Osho vedno pove resnico!

Zdaj pa so se igrice spremenile.

»Zamotimo jih od naših igric in jih naperimo eden proti drugemu! Tako ne bodo videli, kakšne so naše igrice!«

Mi pa nasedamo! Namesto, da bi soustvarjali svet ljubezni, obilja, prijateljstva in radosti in igrivosti, nasedamo manipulacijam. Sami smo si krivi, da verjamemo v kaos, ki nam ga želijo vsiliti. Sami smo si krivi, da bolj verjamemo zunanjim bedarijam kot svojemu srcu. Na to, kar osredotočamo svojo pozornost, to raste!

Zato danes in samo danes. Jutri bo že nov dan! Zato samo danes sij v vsej svoji ljubezni! Sledi svojemu srcu!! Ne nasedaj zunanjemu kaosu, ker je samo manipulacija za lažjo vodljivost črede. Kaj bomo vsi samo blejali in se postavljali v vrsto – ali bomo zares sledili svojemu sijaju?! Bomo razvijali svojo inteligenco, kot bi rekel Osho, in izbirali srečo in bomo pogumni?! Ali si bomo dovolili metati pesek v oči?! Bomo samo blejali ali res sledili svojemu srcu!? Močni kreatorji smo. Zdaj je naš čas sijanja! Ljuba moja, moj ljubi, res prisluhni svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv svetel bleščeč sijajen srčkan dan!




🌷 P.S.: Danes ti odločaš, kaj boš izbiral-a!! Kaj je tvoja prioriteta!?! Močni kreatorji smo! Usmerimo svojo energijo v radost in lepoto! Življenje je lepo! Zdaj!! Življenje te ljubi! Sprejmi to ljubezen z vsem srcem! Zdaj je tvoj čas! Živi polno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar