petek, 21. januar 2022

Bogati smo že zdaj!!!

Cenimo kaj naravno bogastvo, ki ga imamo vse okoli sebe? Na primer vodo. Kako dragoceno je to, da jo lahko natočimo iz pipe in jo pijemo! Kar tako! Kaj se zavedamo!?! To je pravo razkošje! Imamo izvirsko vodo! Čisto iz planin! Skoraj no! Ali vsaj iz gozdov! To je naše bogastvo! Tako nas energetizira, nas poživi in hidrira!

Čisti blagoslov! Kako dragoceno je to! Kaj šele, da nas voda zdravi na vseh vidikih! Voda je osnovni gradnik in največji gradnik našega telesa! Kaj smo hvaležni, da nam je tako lahko dostopna!!?

Danes se zahvalimo naši vodi, da jo lahko pijemo. Tako bomo vnašali ljubezen in hvaležnost v vsako celico našega telesa!

Življenje je čisti praznik! Zakaj ga ne bi praznovali?! Danes je naš dan, da proslavljamo! Danes je naš dan, da živimo polno! Kaj je tvoj dan radosti?! Brez skrbi, da imamo kaj praznovati! Živi smo! Polni smo veselja in radosti, ker dihamo! Če smo tukaj, je več dobrega kot slabega! In če še ni dobro, še ni konec! Verjamem v srečne konce! Verjamem, da se vedno resnica razkrije! Verjamem, da se pravica izkaže! Zaupam v pravico na vseh področjih! Ali kot bi rekla kolegica, za vsako rit se šiba najde. (Pa ne samo tista od parklja!)

Izbiraj danes več sreče! Izbiraj danes več veselja! Izbiraj, da boš danes ti – ti! To je največji praznik vseh praznikov!




🌷 P.S.: Živi svoje poslanstvo, da si ti – ti! Zdaj je tvoj čas! Zdaj je to tvoja energija, ki se razliva kot luč na vse okoli tebe! Ti si vzdrževalka-vzdrževalec luči! Skrbno jo neguj v sebi! To je zelo močno! Zaupaj si! Ti to zmoreš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ljubav sve pozlati ... https://youtu.be/S3e2210TIFQ

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar