sobota, 22. januar 2022

Obilje je naše!!! Zdaj!!!

Življenje je čisti praznik ali nič! Praznuješ, kdo si!? Praznuješ, da lahko dihaš?! Praznuješ, da lahko plešeš skozi dan točno tako, kot si želiš?! Kaj lahko praznuješ danes?! Čudovite prijatelje! Topel in varen dom, ki je naše zavetje! Obilje, ki je vsepovsod okoli nas! Obilje zraka za dihati! Obilje vode za piti! Obilje smeha in zabave! Obilje veselja! Obilje radosti! Obilje živahnosti! Obilje kreativnosti! Zdaj je naš čas! To je čista radost obstoja – pristnost v vseh trenutkih!

Za kaj si hvaležna-hvaležen!? Bolj kot hvalimo dobro v našem življenju, bolj raste dobro na vseh področjih našega življenja! Tega smo vredni! Čiste ljubezni in hvaležnosti! Za kar smo hvaležni, se gradi in se še bolj povezuje v naše življenje. Česa si želiš več?! To ustvarjaj! To hvali in rastlo bo kot gobe po dežju!

Močni kreatorji smo in zdaj je še bolj pomembno, kam dajemo svojo energijo! Zdaj je naš čas razigranosti! Zdaj je naš čas lepote in radosti! Usmeri se v to, kar si zares želiš! Življenje je eno samo praznovanje in prazničnost! Lepo je biti to, kdo smo! Praznujmo pristnost sebe, da lahko živimo svobodno! Smo bitja svobode in svobodne volje! Celo tako smo svobodni, da lahko izberemo vlogo žrtve in nihče nam ne more pomagati, dokler se sami ne odločimo, da je dovolj! Zdaj pa se bolj osredotočajmo na soustvarjanje čarobnosti! Ljubezni! Obilja! Radosti! Razigranosti! Vesele igre in smeha in brezskrbnosti naših otrok!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv dan!




🌷 P.S.: Zdaj je tvoj čas ustvarjanja. Ustvarjaj s hvaležnostjo! Bolj kot nekaj hvališ in si hvaležen-hvaležna za to, kar že imaš, več tega še dobiš zraven! Ustvarjaj si ljubek dan in potem ljubko življenje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan  GIBONNI  -  Tempera   ... https://www.youtube.com/watch?v=mOnumQpmyXs 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar