četrtek, 21. februar 2019

Pa to ja, koščki ali kaj...

Danes je srce naš kompas!? Kaj te veseli? Kaj te tako razveseljuje, da ne moraš več spati, da kar skočiš iz postelje? Kaj je tisto, ob čem ti zaigra srce? Naj srce danes vodi.

Povem vam, zaupno, da sem dobila tako injekcijo navdiha. Seveda od moje najboljše prijateljice. Vse je bilo pripravljeno v meni, pa nisem mogla prebiti te točke. Saj bo. Pa saj imam čas. Pa saj se ne mudi. Pa voda še ne gori. In take. Pa saj ni važno kdaj, saj bom.

In to je bilo potem tako, da sem že odlašala vsaj eno leto. Vse sem imela pripravljeno. Samo skupaj sem morala zložiti. Kot puzzle (Pa kaka beseda je to! Sestavljanka! Koščki se sestavljanke! (Dozdeva se mi, da bi moralo biti v oklepaju kaj drugega, na primer puzzle…)). Vse so bile obrnjene prav, imela sem prostor, sliko, kako mora biti, samo zraven se nisem spravila.

Rada bi napisala, kako dragocena so prijateljstva. Saj niti ne vem, kaj točno, da mi je kaj določenega rekla. Njena energija, kako se to ona navdušeno loteva stvari! To je bilo nalezljivo! Zdaj že samo tri dni delam samo na tem projektu. In dobro mi gre! Odlično! Zelo sem zadovoljna! Očitno je bila prijateljica odločilno zrno na tehtnici, ki je "prevagalo", da se pomikam naprej, še bolj prosti so jim sanjam! Kako božansko! Rada imam svoje življenje! Pa prijateljico tudi! Hvala!!!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Poslušaj svoje srce. Kam te vodi danes?  Kelly Price - It's My Time  (https://www.youtube.com/watch?v=kmBQOfKep3U)

Ni komentarjev:

Objavite komentar