sreda, 20. februar 2019

Srček

Kako fajn, da smo se dobile s kolegico in poklepetali! Čisto me je navdušila, da začnem nekaj, kar si srčno želim že res veliko časa! In tudi bom! To pa je tako osrečujoče! Komaj sem čakala, da se zjutraj zbudim, da lahko nadaljujem s svojim projektom dalje in to mi je v neskončno veselje!

Res je to! Čisto ljubezen imamo v sebi. Vse že imamo v sebi! Ampak včasih jo prekrijejo vsakdanjosti. Kot naprimer, ideje za kuhanje, ali nakupovanje ali karkoli, kar si želim uresničiti. Vse je možno in vse je sijoče in vse je tako, kot mora biti. Želim si ustvarjati še bolj čarobno življenje. In to je zdaj moj čas.

Našla sem sliko, ko sem slikala baročno krilo. V rdeči barvi. In to je simbol za vse dobro, ki nosimo v sebi. Popisala sem jo z belo kredo, vredna si, lepa si, dagocena si. To krilo predstavlja to. Da smo lahko ponosne, da smo ženske. Ponosne, da smo prišle tako daleč. Zdaj se komaj naša doba začenja.

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Naj danes duša vodi! Poslušajmo sovje srce. Najprej pa se sploh povežimo z njim. Danes je čas, da smo pristni, sijoči, kot smo v resnici!

Ni komentarjev:

Objavite komentar