petek, 22. februar 2019

Pustim pretakanje...

Sonce je tako lepo zalilo moje stanovanje. Kako pa me to osrečuje in kako me to razveseljuje. To je moj čisti užitek. Sije mi na noge in mi jih greje. Rada se sončim. Pa čeprav na sedežni v svojem stanovanju. Lepo mi je v vseh pogledih.

Sem lahko srečna ne glede na vse? Se lahko počutim dobro, ne glede na vse? Se lahko celo zabavam ob tem, kar se mi je zgodilo ali kaj se mi dogaja? Moje življenje je čisti užitek in čas je, da ga še bolj živim tako. To je moje uresničevanje. To je moje poslanstvo.

Kaj en bi bilo žalostno, da ne bi ustvarili vseh slik, ki jih imamo v sebi? Ali vseh pesmi, ki se želijo izraziti skozi nas…

Mi smo unikatna poezija vsak zase. In zakaj ne bi pustila tej čarobnosti, da se izraža skozi mene? To me dela bolj pristno. To je izražanje moje narave skozi mene. To je izražanje duše skozi mene. Ne bi rada oropala Vesolja za izkušnjo moje unikatnosti. Sem kdo sem. In uživam v tem.

Kaj je tvoja strast? Kaj lahko daš svetu tvojega, prstnega, kar te osrečuje. Danes je ta dan!

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Danes še bolj odprimo srce ljubezni. Srce je naš glavni kompas. Kam te vodi danes? Srčna pot je odprta na široko! SEVERINA - TRIDESETE (https://www.youtube.com/watch?v=OsUuPT8_FV8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar