ponedeljek, 3. oktober 2022

Osvetli kaj si želiš!!!

Kako pa kaj tvoja vizualizacija?!

Vse variante tega, kar si želimo, že obstajajo zdaj. (Včeraj sem poslušala Manifesting Your Desired Reality: The Only Video You Need To See | Bentinho Massaro... https://youtu.be/V5hBG4sGFl8) Res se me je dotaknil, da si samo osvetljuješ z vizualizacijo, kaj pa si zares želiš.

Torej.

Kaj si zares želiš?

Potem ko to vizualiziramo, se krepi in podzavest najde pot do tega. Ampak pomembni so občutki, vpletenost končnega rezultata, kot bi že bil naš. Tako dobimo točno to, kar smo si želeli ali še boljše – našo resnično srčno željo!

Že dolgo nazaj sem si naredila tablo vizij. Zdaj je čas, da to obnovim. Zato, ker če nimamo ciljev za naprej, se vedno ponavlja eno in isto, kot bi bili v krogu. Kot bi bili z začaranem dnevu, kjer se zbudimo in je vsako jutro in ves dan enak prejšnjemu.

Kaj si torej zares želiš?!

Danes se jemlji resno in si to vizualiziraj. Vohaj. Občuti. Doživi. Tvoje je že. In pokazalo se bo pravi čas zate. Samo namenjaj svojo energijo ustvarjanju zabeljenega. Potem pa sledi pozitivno navdihnjeni akciji.

Zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi.

Ljubek srečen igriv pester pristen radosten nagajiv lahkoten živahen kreativen harmoničen šarmanten strasten srčkan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v svoje sanje. Tu so, da te vodijo, da živiš svoje poslanstvo. Predaj se jim in jih vizualiziraj. Občuti, kot da so že izpolnjene. Pot se bo vedno našla.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar