sreda, 1. maj 2019

Spusti noter...

Hej moje drage, moji dragi! Kako kaj danes? Poslušaš kaj svoje srce? Kam te vodi?

Nekaj lepega me je spomnilo, kako zelo rada pišem. Delam na eni knjigi. Pišem jo že nekaj časa, ker mi je pomembno, da se prav beleži rast in radost. Tako lepo sem bila opomnjena, saj ne opomnjena, kot priporočilo obnašanja, kot priporočilo v šoli, da kaj pa bi naj delala, ampak tako, navdihnjena! 

Spet bom pisala naprej. Vse me veleče tja. Vse me vleče. Prav moram pisati. Prav želim si z vsem srcem. Vem, kakorkoli. Sporočilo je sprejeto. Zdaj. V tem trenutku.

Pišem! In še bom pisala!

V meni je toliko neraziskanega. Toliko luči. In čas je samo, da se še bolj povežem z njo. Sonce je vedno tukaj samo vprašanje je, če ga dopuščam v svoje življenje! Ga? ne rabim se boriti z negativnim. Samo dopuščam svetlobo bolj v svoje življenje.

Ne glede kar se je zgodilo, samo dopuščam več svetlobe v svoje življenje. Kako lahko to danes naredim bolj? Kaj je moja svetloba danes? Kaj je moje sonce danes!?

Če pa je tako, da samo spuščam več svetlobe v svoje življenje, pa je to najmanj, kar resnično lahko naredim.

Uh, kako lebdim. Čutim to notranje zadovoljstvo. Čutim to notranjo ljubezen. Čutim to notranjo izpolnjenost, žuborenje vsega dobrega. Čutim ta mir, karkoli se dogaja, je dobro. karkoli se dogaja, je odlično. Karkoli se dogaja, je le zame. In danes to še bolj zaupam!

Ljubek sijoč unikatno lep pristen ustvarjalno navihan dan!

Cmok! Objem!

P.S.: Življenje ti šepeta. Prisluhni svojemu srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar