petek, 3. maj 2019

Verjemi v svojo srečo!

Kako sem zadovoljna! Kar tako! Čutim to notranjo srečo. Kot bi polagala kamenček na kamenček. Stopala vedno višje, zdaj pa imam razgled. In všeč mi je.

Kot bi nalagala zrno na zrno. Zdaj pa je tehtnica prevesila na pozitivno stran. Ali veselje in srečo. Sploh notranje zadovoljstvo. Čutim samo to vzhičenje pozitivnega. Nekaj me je privedlo do sem. Ali pa je bilo vedno prisotno in se zdaj samo izraža še bolj. Pa saj je bilo vedno prisotno.

Čutila sem to notranjo radost. Čutila sem to notranjo srečo in nasploh zadovoljstvo. Čutila sem to lahkotnost življenja. Čutila sem pestrost in lepoto z vsem srcem. Samo, da je zdaj lažje dostopno.
Pa kaj sploh razlagam!?

Nič ni potrebno razlagati. Dokler je meni smiselno in deluje zame, je to to!

Kako smo bili naučeni, kaj si naj želimo, kakšnega partnerja si naj iščemo, kako naj delamo in vse te norosti. Če pa bi poslušali samo svoje srce, bi vedeli! Točno bi vedeli. Jaz zase že vem. Srčnost šteje pri vsem. Ne samo partnerstvu, tudi pri delu, tudi – sploh pri partnerstvu, pa tudi pri odnosih do drugih, pa tudi do sebe. Lahko smo prijazni danes. Začnimo pri sebi.

Pisanost tega trenutka naj te vodi dalje! Ljubek dan!

Objem! Cmok!

















P.S.: Poveži se s svojim srcem! Tvoje srce ve zate. V polnosti. Rada imam svoje srce. Naj me vodi danes še bolj! In tudi tebe! To je prava srčna pot!

Ni komentarjev:

Objavite komentar