sobota, 4. maj 2019

Vpijam...

Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku. Še bolj poslušajmo svoje srce. Vodi me prav! Vodi me na srčno stran. To je moje veselje in moj užitek! Ljubim vsak delček sebe in se sprejemam. Ljubim vsak trenutek, ki mi je dan. Ljubim svoje življenje. V polnosti. Čutim z vsakim vlaknom mojega bitja, da me življenje ljubi.

Učim se zaupati. Ne morem priporočati bolj Kojca. Učbenik življenja. Občutek imam, kot da sva s pisateljem (bil in je toliko več!) razvila pravo bližino. Čutim, kaj mi želi povedati. Čutim, da sva si blizu. Čutim to sinhronost. Čutim, da je pisan zame. Še ga bom brala. Čutim to!

Nekaj sem prebrala in potem je vse tako enostavno. Lahko. Čisto enostavno in ljubko. Rada imam svoje lepo življenje. Čutim, da sem v nastajanju. Postajanju. Čutim, da lahko zaupam. Čutim, da sem lahko pristnost v vseh pogledih.

Če se samo naučim danes in si vzamem k srcu, da bolj zaupam Vesolju, je to to. Zaupam življenju. Vse je zame. Vse je točno tukaj zame. Ljubim svoje življenje v polnosti. Ljubim svoj dan, svoje izkušnje, vse v mojem življenju. Brez vsega tega ne bi bila danes, kjer sem.

Obožujem to! Obožujem, da lahko na vse gledam z ljubeznijo. In sem lahko ponosna nase. Vem. Danes je moj dan! Zdaj je moj čas. Zdaj! V tem trenutku! 

Ljubim svoje življenje in vse v njem. 

Pristnost. 

Pestrost.

Pisanost.

Rada imam dogodivščine, ki me spremljajo. Tako sem srečna. V polnosti. Kaj je moje življenje danes? Samo razcvet. Samo optimizem. Samo zaupanje. In še bolj si to želim vpiti vase. Še bolj želim biti prepojena z njim.

Ljubek sijoč pristen srečne srčen dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje je drzna pustolovščina ali nič!

Ni komentarjev:

Objavite komentar