torek, 30. april 2019

Topla sapa ljubezni...

Lahko sem lepota. Lahko sem srečnost. Lahko sem užitek. Zdaj. Lahko sem. vse. Lahko sem. in tudi sem.

Cenim, da sem lahko pristnost. Uresničujem se. Z vsem srcem postajam bolj jaz.

Navdušena sem. nad pisanjem. Kako čutim, da prihaja. Kot da je že tukaj. Kot da že čutim to sapo na tilniku. Čutim to toplino. Srčnost. Objema me. Čutim to polnost. Čutim to izraznost. Čutim vse vesolje, kako se želi izrazit skozi mene. Čutim.

Ne diha mi za ovratnik. Samo je prisotna. Čutim rahlo nežno toploto na vratu. Čutim da je blizu. Ampak tako čisto nežno. Prijetno. Čutim polnost tega življenja. Čutim polnost pristnosti.

Lahko sem ljubezen. Čutim to veselje in radost z vsem mojim bitjem. Čutim pestrost teh ljubkih dni. Rada imam polnost. Rada imam svečanost. Ljubim to pričakovanje. Ljubim to zadoščenje. Ljubim to smelost in veselje. Čutim to raznolikost dni. Čutim, da se polnim z vsem bitjem. Z ljubeznijo. Čutim se prepojeno. Čutim se močno vsak dan bolj. In rada bi se še bolj napolnila. Čutim to notranje zadovoljstvo. Moč. Pristnost. Prepojena sem z njo. Trajno. Samo bolj si želim izraziti vse, kar je v meni. Ljubkost. Čistost. Ljubezen. Čutim, da lahko sem. z vsem tem. Samo objeta v to lepoto. In v to radost. Rada imam to. Rada imam to ljubkost. Rada imam svoje življenje. Čutim ta smeh. Čutim ta notranji izvir sreče, ki je neustavljiv.

Čutim to ljubezen do mene, ki samo narašča. Čutim to sigurnost v sebi. Čutim ta pretok energije. Vesolje se želi izraziti vsak dan malo bolj. Rada imam pestrost teh dni.

Še lahko samo malo čutim to vznesenost? Še lahko malo bolj ponotranjim te lepe občutke? Rada jih doživljam. Čutim, kako vse cvete v meni. Čutim to lahkotnost in zaupanje v vesolje. Čutim. Čutim. Samo čutim. In to me razveseljuje. V polnosti. Sem. lahko samo sem.

Tvoje resnično delo je, da se napolniš dokler tvoj kozarec ni tako poln, da teče čez – tako da nikoli ne boš praskala, bila nesigurna, potrebna ali ne zadostna.
Oprah

Nisem čisto dobro prevedla. Bom še pogledala za boljši prevod. Ampak tako nekako. Napolni se, da ne boš prosila za drobtinice ljubezni, naklonjenosti, vednosti.

Čutim, da me ta polnost vedno bolj objema. Tako dobro se počutim tako zadovoljno. Radostno. Obožujem svoje življenje. Čutim njegove poljube na vratu. Tako lepo me objema. Vse je v moje najvišje dobro!

Ljubek poln ljubezni srčkan pisan pristen dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Cenim, da sem danes tukaj. Danes še lahko bolj poslušam svoje srce. Danes še bolj poslušam svoj notranji kompas. Vodi me dalje. občutim to notranjo moč.

Ni komentarjev:

Objavite komentar