sreda, 1. februar 2023

Resnica vedno osvobaja!

Resnica je razkrita zdaj! Na vseh področjih!

Rada in veliko bolj dobro sodelujem, če so odnosi iskreni. Vse je razkrito. Saj ni treba vse v enem trenutku. Počasi se razkriva, ko raste odnos! No – samo tako lahko raste – in uspeva! Če ne je vse obdano z meglo in trhlimi tlemi.

Zaupam, da drugi prenesejo mojo resnico – občutenja – in jaz njihovo. Tako saj trdno vem, pri čem sem.

Enkrat se bo tako ali tako resnica razkrila! Še vedno se je! ne glede, kako nekaj želimo prikriti, se potem po nekih spletkah ali zarotah Ljubezni, vse razrije! In to je dobro! Saj potem komaj imamo temelje, na katerih lahko gradimo.

Imela sem partnerja, ki nikakor ni mogle sprejeti mojega otroka! Kaj sem sploh iskala z njim?! Če se ne bi tako dolgo lagala, da ima on probleme s sabo in da jih bo sposoben prebroditi – precenila sem njegove sposobnosti – bi že davno odšla.

Saj vem, da sem prejela dragoceno darilo, da zdaj pa vem še veliko bolj, kaj si želim v odnosu! Niti za pikico ne bi spreminjala preteklosti, ker je bila mogočna lekcija – neprecenljiva! Saj on ni bil nič kriv.

Če pa bi res gradila na resnici, bi že jaz takoj povedala, da ne bo šlo, če ne more sprejeti, da imam otroka. To je dejstvo, ki se ne bo spremenilo. Zares. Resnica. On pa bi rekel, res ne morem tega sprejeti. Jaz pa bi rekla, vso srečo, da najdeš pravo srčno ljubezen in bodi, kdo si. On pa bi rekel adijo.

Res pa je, da sem bila takrat na drugem nivoju zavesti. (Če bi znala in zmogla bolje, bi tako tudi naredila.) Nisem zmogla resnice. Ampak zdaj vem, da je resnica edina bližnjica, ki obstaja – do vsega! Prihranila bi meni, mojemu otroku in takratnemu partnerju veliko trpljenja. Ampak kot pravim, očitno smo mogli iti skozi to, da se vse to ozavesti in se zdaj ne ponavlja več.

Resnica je bila razkrita, to ni bila ljubezen, ampak samo namišljena prestava partnerstva. Hvaležna sem za vso ljubezen, ki sem jo prejela iz tega odnosa. Zdaj pa vse odpuščam in opuščam.

Resnica vedno osvobaja. Kje si jo moraš priznati sebi danes?

Ljubek srčkan resnično pristen igriv radosten dan!



🌷 P.S.: Življenje je srčkano! Dobrodošla na praznovanju udejanjanja ljubezni skozi tebe.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar