četrtek, 24. marec 2022

Odpri srce Ljubezni!!!

Zjutraj so bila zatemnjena vsa okna. Vseeno, da je bil zunaj sončni vzhod, ni mogla vsa ta svetloba do mene.

Kje vse zapiram srce pred Ljubeznijo? Kje vse ne spuščam tega, kar si želim, v svoje življenje?!

Potem pa sem odgrnila vse! Sonce je zasijalo! Pokazale so se čudovite barve sončnega vzhoda. Marelično roza rdeče oranžno rumene barve so zalile tudi moj dom!

Zares dopuščam, da barvitost življenja zasije na vseh področjih mojega dneva, srca, duše?!

Kaj me ustavlja, da ne odprem svojega srca še bolj vsej tej lepoti?! Vsak dan mi je namenjeno na tisoče drobnih čudovitih čarobnih trenutkov, pa jim pustim, da gredo mimo?! Zakaj?! Kaj v meni se še mora odgrniti, da bom lahko sprejela vse te lepote dneva, življenja, Ljubezni v svoje srce?! Kako lahko odprem svoje srce bolj, že zdaj!?

Seveda lahko sledim veselju. Lahko sledim svojemu srcu!

Lahko sem pustolovka in sledim navdihom in jih uresničujem!

Danes odgrinjam zavese srca na široko! Naj zasije Ljubezen v njem.

Zakaj iščem ponoči sonce?! Zakaj iščem pri peku zlato?! Zakaj iščem v iglastem gozdu bukev?! Zakaj ne sprejmem, da tam ni Ljubezni, kjer jo želim na vsak način najti?! Po nepotrebnem izgubljam svoj čas, energijo in zapravljam svoje darove in navdih. Vse ovene. Vse upade. Vse uplahni! Dovolj je bilo iskanja toplote v ledu!

Žalostna sem. Vse je bilo zaman. Nikoli me ne bodo imeli radi. Je pa tudi osvobajajoče. Zdaj vem, da ne morem pričakovati drugače. Zdaj lahko usmerim svojo energijo, čas, navdih in darove drugam. Moje srce se je pripravljeno odpreti pravi Ljubezni.

Lahko se neham truditi. Lahko dovolim, da Ljubezen spontano steče. Zaupam, da to zmorem. Zaupam, da sem tega vredna. Ne bom več hodila v pekarno po zlato. Spuščam vse navezanosti, ki niso Ljubezen, zdaj! Naj jih ogenj zažge. Tako delam prostor Ljubezni!

Resnica osvobaja.

Zdaj sem svobodna.

Kaj pa tebe omejuje? Oziroma, kjer že nisi dvignil-a tančic ali težkih temno rdečih žametnih zaves?! Danes je tvoj dan! Odpri srce! Vredno je! Naj ti srce napolni Ljubezen.

Ljubek srečen srčkan svoboden sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Sledi svoji sreči. Sledi svobodi radostne rasti. Sledi svobodi ustvarjanja. Danes je tvoj dan čarobnosti. Sprejmi lepoto Ljubezni v srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar