sreda, 13. februar 2019

Posuta preproga polna diamantov...

Ni super, ko je že super in je potem samo še boljše! Rada imam to sončnost svojega srca. Rada imam take dneve zalite s svetlobo. Kako rada imam življenje nasploh. Kam me vodi dalje? Ne rabim vedeti. Vsak dan sproti mi bo razkrito. Božanskost. Užitek! Čarobnost. Ljubezen.

Ne morem ti povedati, kako dobro se počutim v svoji koži. Ne vem, če so to leta. Definitivno pa je to zorenje pravi blagoslov. V sebi čutim taki mir. Čutim, da rodi čas, ki sem ga preživela v spoznavanju, kar deluje in kar ne deluje, svoje bogate darove. Čutim ta notranji val moči. Notranji val navdiha. Vse bolj uživam v vseh malenkostih. V vseh podrobnostih. Lepo je.

Lepo je živeti življenje od znotraj navzven. Lepo mi je tukaj. V tem trenutku. Zadovoljna sem. Radost me preveva. Samo zato, ker sem živa. Občutim to notranjo energijo. Občutim to notranjo živahnost. Razcvetanje. Vse bolj močno je vse to v meni.

Rada imam pristnost. In čarobnost. Vse je pomešano. Vse je vedno bolj moje in po moje. In če tudi ni, si naredim, da je. Ker lahko in ker je tako zabavno. Najdem vedno kaj dobrega. Ker vedno je kaj dobrega. V vsem. Čutim, da mi vse vesolje stoji ob strani. Podpira me. Vse je v moje najvišje dobro. Kako me to osrečuje, da lahko pišem, da lahko svoja vsakodnevna razmišljanja delim z vami. To me tako razveseljuje. To je moj čas, da se resnično poglabljam vase. Resničnost je čarobna. Vedno bolj.

Če je noč, so vseeno zvezde. Preproga črnine posuta z zvezdnimi diamanti.

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Nekaj tako čarobnega je v zraku. Kot bi se kopala v soncu srca. Naj bo tudi vam kompas. Potem postane čarobnost otipljiva.

Ni komentarjev:

Objavite komentar