sobota, 2. marec 2019

Dragoceni smo!

Cenim, da sem lahko to, kdo sem. Vedno bolj se ta srčnost razkriva. Vse v meni želi cveteti. In dopuščam. Nič nimam pri tem. Tako kot nimam nič pri tem, da mi rastejo nohti ali lasje (kot bi rekel Wayne Dyer). Kar zgodi se! Enako je s tem notranjim cvetenjem. Kliče me! Narava v meni se prebuja. Vse se želi zbuditi. Vse se želi odpreti še bolj tej sreči.

Rada sem jaz. In navajam se. Vedno sem imela polno stvari, kaj si želim. Kaj občudujem pri drugih. In kaj bi rada, da ne bi bilo del mene. Celota sem. In lahko imam rada obe strani. Pasjo in nepasjo. Vse pa je del mene. Tudi vrtnica ima trnje, pa je čista popolnost! Prav pa je, da pasji strani kdaj pustim na plano, malo po malo. Da potem ne izbruhne kar vse povprek. Rada imam tudi svojo pasjo stran. To dela vedno stvari bolj zanimive. V polnosti.

Učim se še bolj zaupati svojim občutkom. Zares. Pravi so zame. Ker so moji. Malo me je zaneslo. Nekaj si želim, ampak mislim, da me je posrkalo. Takoj se mora zgoditi. To pa ni res! To pa je že izsiljevanje! Brez zaupanja! Vse se bo zgodilo ob pravem času. Lahko zaupam. Vem. Drugače tako nima smisla, ker potem počasi razpada v nič.

Uh, kako filozofske teme! Res pa je, da je ljubezen v zraku. Čutim jo. Tako rada imam dobro glasbo!
In res sem ponosna, da sem naredila nov projekt. Tako se dobro počutim. Zdaj pa že delam na novem! In to mi je v tako veselje!

Ljubek sijoč unikatno pristen srčkan pisan dan!

Cmok! Objem!
















P.S.: Življenje te ima rado. Samo zato, ker si! Ljubka si! Ljubek si! Elvis Presley: All Shook Up  (https://www.youtube.com/watch?v=3rQEbQJx5Bo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar