sreda, 27. februar 2019

Še to!?

Avenija, Maribor, februar 219
Vse sem, kdo sem. In super mi je tako. Lahko uživam v tem čisto lepem trenutku in lahko sem prijaznost in lepota.

Vem, da sem lahko to najprej do sebe. Zdaj delam na nekem projektu. Tako je zabavno in lahkoto. Tako sem srečna. Tako me osrečuje. Ta sreča se kar pretaka na vse okoli mene. Vse je v zraku. Kot energija zaljubljenosti. Samo da je to dolgoročno obstojno. Ker imam vedno nove projekte za ustvarjati. To mi je v tako veselje.

Rada sem ustvarjalna in se izražam. Vem. Rada sem tudi samosvoja. Jaz zase vem, kaj si želim. Vem, kar bi rada doživela. In to mi je pomembno. Samo da stopam v tem smeri, pa lahko zaupam, da je dobro. In zaupam lahko, da sem prav. Najpomembneje pa je igrivost na poti. Če že zdaj ni zabavno, potem tudi zaključek ne bo ne vem kaj.

Zdaj je pomembno, da izvlečem čim več veselja ven, zabavnosti, srečnosti, srčnosti, užitka, radosti, igrivosti, zadovoljstva…

Ljubek sijoč pristen pocukrano srečne dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Danes še bolj poslušajmo svoje srce. To je naš glavni kompas. Zraven pa se še zabavajmo. Življenje ni tako resno, kot se zdi. To je moje veselje in radost. Igrivost. Zdaj v tem trenutku.

P.S.S.: Tukaj pa že drugi del! Veselje ob gledanju! Vesela bom tudi, če se naročite na kanal. Kot bloganje, samo vloganje! Tukaj je: https://youtu.be/O8zFm5aY1iI

Ni komentarjev:

Objavite komentar