petek, 1. marec 2019

K A T E J A : A little red ... a little striped ...


Hi my Beloved!

Can I be happy anyway? Can I feel good, no matter what? Can I even have fun about what happened to me or what is happening to me? My life is pure pleasure and it's time for me to be even more alive. This is my practise. This is my mission.


Would not it be sad, to not create all the paintings we have in inside? Or all the songs that want to express through us...


Uh, today is the day. Excitement and expectation, and a bit of fear.


So why? I'm having fun here. I can be who I am. But I don't even need to be a perfectionist. I can be genuine and human. (In fact, too, I'm. I'm not a cat. I don't mjaw… Sometimes, when we are having fun with friend. But I'm sure I'm not a cat !!!)


I love having sunny days. I'm just here. Happy. Here at this moment. I love my life in fullness and I love being in this moment.


Stripes together with red color! Lovely! Perfection! I love the playfulness! In all ways.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Malo rdeče… malo črtasto…


Hej moje drage, moji dragi!

Sem lahko srečna ne glede na vse? Se lahko počutim dobro, ne glede na vse? Se lahko celo zabavam ob tem, kar se mi je zgodilo ali kaj se mi dogaja? Moje življenje je čisti užitek in čas je, da ga še bolj živim tako. To je moje uresničevanje. To je moje poslanstvo.

Kaj en bi bilo žalostno, da ne bi ustvarili vseh slik, ki jih imamo v sebi? Ali vseh pesmi, ki se želijo izraziti skozi nas…


Uh, danes pa je ta dan. Vznemirjenje in pričakovanje in malo, pikico strahu.

Pa zakaj? Saj se zabavam zraven. Saj sem lahko to, kdo sem. Sploh pa ne rabim biti perfekcionistka. Lahko sem pristna in človek. (Kar v resnici tudi sem. Saj ne mjavkam. Samo tu pa tam, ko se hecava s kolegico… Ampak sem prepričana, da nisem mačka!!!)



Rada imam sončne dneve. Samo sem. Srečna. Tukaj v tem trenutku. Rada imam svoje življenje v polnosti in rada sem v tem trenutku.

Črte skupaj z rdečo barvo! Ljubko! Popolnost! Rada imam igrivost! V vseh pogledih.


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar