torek, 6. april 2021

Tkimo naše odnose z nitjo ljubezni!!

  Danes je dan za ustvarjanje. Danes prezrem vse malenkosti in se osredotočam na vse, kar je res pomembno. Moji ljubi. Srčne želje. Tkanje teh nežnih, a dragocenih niti z mojimi ljubimi. To je najbolj dragoceno. To me najbolj bogati.

Zaupam, vedno bolj, da bodo srčne želje prišle ob pravem času. Samo sledim svojemu sijaju in izbiram srečo bolj in bolj. Dvigujem svojo vibracijo z boljšimi izbirami. Samo zaupam, da se bo vse uresničilo ob božanskem pravem času.

Vmes, pa sem zadovoljna, kje sem in se veselim vsega, kar še bo. (Abrahamov nauk)

Danes in samo danes pa si pustim sijati. Danes sem odvrgla vse škatle v katere več ne spadam in so mi že davno bile premajhne. Danes sem svobodna in živim svoje najboljše življenje. Zdaj!

Nič ni bolj dragoceno kot naši odnosi. Zato jih tkimo z milino, nežnostjo, sočutjem in sprejemanjem. Vedno tkem več in več ljubezni v njih. Zato, ker odnosi res štejejo. Vedno se najde pot, da se najdemo in se poveselimo skupaj. Zdaj je čas.

Ljubek srečen sončen srčkan sočen sijajen dan!



🌷 P.S.: S kom pa ti danes tkeš mostove ljubezni? Vredna – vreden si dobrih odnosov. Dragocen-a si! Zdaj pa uživaj v unikatnosti tkanja in pestrosti in bogastvu, ki ti ga odnosi prinašajo.

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Andrea Bocelli, Céline Dion - The Prayer ... https://youtu.be/qt_OkgSOrkU

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar