sreda, 7. april 2021

Odprti še za boljše!

  Zadovoljna sem, da sem, kjer sem in se vselim vsega, kar še pride. Abrahamov nauk.

Res je tako!

Včasih sem tako hitela v prehodnost, da mi je sedanjost uhajala iz rok! Bila sem sitna, zakaj še ni. Namesto, da bi zaupala, da bo vse ob pravem času. Vse je zame, tudi to, da še ni moja želja uresničena. Vesolje se še mora malo poravnati, jaz se še moram malo poravnati.

Danes zaupam, da vse, za kar sem pripravljena, pride k meni zlahka in z milino.

Danes zaupam, da sem odprta še za boljše! Danes samo zaupam. Vse, kar je v preteklosti, tam ostaja. Naučila sem se in grem dalje. Tega bremena ne rabim več nositi v srcu, ker je mimo. Zdaj zaradi tega še bolj vem, kar si želim in zdaj to sprejemam.

Preteklost mi je dala toliko grenko sladkih izkušenj. Ampak trpkosti ne dopuščam, da mi zapira srce. Zdaj vem boljše, zdaj izbiram boljše. Moje srce je odprto novim izkušnjam, kjer se počutim cenjeno, ljubljeno in sprejeto – samo zato, ker se že zdaj počutim tako. Tega ne pričakujem, da mi bo kdo podaril. Tega, kar nimam v srcu, tako ne morem sprejeti. Moja skodelica je polna in z radostjo dajem naprej srečo in ljubezen.

Ljubek srečen sijoč pristen ljubeč dan!



  🌷 P.S.: Danes izbirajmo še več sreče. To je največ, kar lahko podarimo – svojo lastno srečo! Kaj pa ti izbiraš danes? Radost? Veselje? Igrivost? Ljubezen? Ljubezen do sebe?

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Barbra Streisand, Céline Dion - Tell Him ... https://youtu.be/xKWWyO-C2o0

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar