petek, 9. april 2021

Ti si največji dar!

  Živimo tako, kot izberemo. Kaj izbiram danes? Sijaj ali bedo? Za vse se moram potruditi. Lahko opazim vse dobro in prav ali vse, kar gre narobe.

Razlika pa je očitna. Počutje je očitno drugače. Samo moje osredotočenje se spremeni. Vse obstaja hkrati. Dobro in slabo. Ampak kaj izbiram danes?

Na mizi imam tako lepe tulipane, ki mi prinašajo tako veselje! Tak lepo so se razprli in kot da še rastejo naprej. Čudoviti so. Taka malenkost, pa toliko spremeni. Vse je lepše zaradi njih. Vedno me razveselijo, ko pogledam tja. 

Srečna sem. Moje življenje je polno radosti. Tudi majhne radosti štejejo. Zdaj čutim sonce na koži, kako me toplo greje. To je tako božansko.

Danes se povežimo s svojim srcem in materjo Zemljo. Danes je dan, ko lahko sijemo v vsej svoji lepoti in smo tako največji dar. Bolj kot izbiram srečo in radost, več imam za dati. Kaj bomo danes širili? Veselje! Radost! Igrivost! Ljubezen! Srčnost! Mir! Pozornost!

Ljubek srečen sončen sočen dan!



   🌷 P.S.: Dajajmo sebe in svojo pristnost v vse, kot ščepec najdragocenejše začimbe. Sij, moja draga, moj dragi, sij! Zato si tu!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Fire ... https://youtu.be/d5PoIrcyd34

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar