torek, 6. september 2022

Lahko živim po svoje - čarobno!

Danes je pomemben dan! Samo sledim intuiciji in sem to, kdo sem. Res imam lepo življenje. Zdaj! priznam, da zaradi meditacij z Susan Ashley! Vse se tako čudovito zlaga skupaj. Kar samo od sebe. Kot bi bila pretočna za več dobrega. Prej sem bila droben majcen potoček, zdaj pa sem bolj in bolj mogočna reka. Kot bi prej bila pikica od jaz – moje duše, zdaj pa se bolj in bolj sprejemam in rastem v to, kdo sem v resnici.

Res sem presrečna, da imamo te čudovite meditacije. Res imam lepo čudovito čarobno življenje. Zdaj to popolnoma cenim in spoznavam.

Ženska sem. Rada sem ženska. Imam drugačno vlogo od moških na tem planetu. Zaupam, da je tudi vloga moških dragocena. Ampak zdaj lahko živim po svoje. Čarobno! (Vse je čarobno!) Zaupam tudi v to. Zdaj je moj čas radosti in rasti. Sprejemam se kot ženska. Tu nisem, da bi bila lutka – izložbena ali komu drugemu. Tu sem, ker imam v sebi bogat svet, ki ga želim deliti. Tu sem, ker si želim zares radostno rasti. To je moje poslanstvo. Tu sem zato, da sem točno to, kdo sem. to je dovolj. Jaz sem dovolj. Jaz sem vredna. Jaz sem pristnost. Dobro se počutim v svoji koži. To je dovolj. Sproščam sem v sebe. Sproščam se v radost. Sproščam se v življenje. Zaupam, da vse deluje popolno. Zame in za vse.

Cenim, da sem bolj in bolj povezana z materjo naravo in jo cenim iz vsega srca. Živim svoje najboljše življenje. Zdaj! Zaupam, da sem tega vredna! Zdaj to sprejemam. Res sem presrečna, da sem blagoslov svetu. Zdaj!

Zavedaj se danes svoje enkratnosti in moči. Čudovita si že zdaj! Zaupaj si! Tvoje srce te vodi prav.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten sijoč cvetoč srčen pristen jasen vesel živahen pristen topel čaroben dan!



🌷 P.S.: Živi svoje življenje po svoje! Zate gre! Tvoje je! Zaupaj si! Vredna si dobrega življenja!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar