nedelja, 4. september 2022

Zaupam v še boljše!!!

Zgodilo se je nekaj, kar nisem pričakovala. Mislila sem si, da je že vse urejeno. Hkrati pa sem angele prosila za resnico, da se izkaže. In se je. Samo, da sem upala na drugačen rezultat. To ni moj poraz – to je moja zaščita! Božansko ima nekaj boljšega zame! Zdaj to sprejemam.

Zdaj pa si samo želim kopeli. Malo sproščanja in umiritve! Zaupam, da se bo vse zgodilo z lahkoto in milostjo božanskega pravega načrta zame in za vse najboljše možno, kar lahko! zaupam, da lahko cvetim in sem radost. Vse je lahkotnost in polnost življenja. Zdaj sprejemam moje dobro, ki prihaja od Boga (ljubega Očeta in Matere)!

Lahko se sprostim na novo pot in še bolj zaupam.

Izgubila sem samo predstave ega, kako bi bilo. Zdaj pa lahko gre zares. Sprejemam, da sem vedno ljubljena. Najbolj pa še takrat, ko kaj ne gre. Res zaupam, da me čaka še kaj boljšega. Dišečega!

Sem radost in lahkotnost! Življenje je čista radost in veselje. Zdaj! Sprejemam z odprtim srcem! Zaupam, da sem danes z zavrnitvijo dobila največji zaklad – nekaj čisto drugega, kar mi še bolj ustreza! Rada se imam in se spoštujem!

Kako se imaš ti rada?! še vedno gledaš v zaprta vrata, ali stopaš dalje in se odpiraš novim možnostim?!

Danes si zaupaj. Ljubljena si v vseh pogledih!

Ljubek srečen igriv radosten kreativen zabaven bogat navihan vesel ubran jasen srčkan živahen prazničen čaroben dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Vse je zate! Vse se dogaja z lahkoto! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar