nedelja, 22. januar 2023

Bogastvo odnosov!

Odnosi nas res bogatijo! Splača se potruditi in malo – vsaj malo – odpreti srce. V dvoje je vedno bolj zabavno in sproščeno. Več se dogaja in bolj hitro vse poteka. Pa še polno priložnosti je za smeh!

Življenje si ne zapomniš po urah presedetih pred televizorjem, ampak po dogodivščinah z ljudmi! Življenje si zapolniš po vseh norijah in časom, ki si ga s kom preživel!

Danes se potrudi za tebi ljubi odnos. Saj vem, da je potrebno zapustiti sedežno, se disciplinirati, zapustiti domačnost doma in se podati v »divjino«! Ampak se splača! Tvoj trud je neznansko poplačan! Zgodbe, ki se zgodijo in se prepletajo, so neprecenljive! Stik je neprecenljiv!

Ko ti enkrat uspe, pa spet ponovi vajo!

To sem zdaj opisovala zase! Kar prevečkrat se ujamem v delo, vsakdanjosti in se kar vse ustavi na sedežni. Ustvarjam, skrbim za gospodinjstvo in berem. To je to.
Zdaj pa si želim – in sem si – začinila svoje življenje z družbo ljubih! Skupnost je dragocena. Ne glede, kako težko je, vse je kar naenkrat lažje, ko sem razumljena, sprejeta, igriva, sproščena. Vse je kar drugače, ko si skupaj nalijemo skodelico čaja. Malo pokramljamo in se smejimo skupaj.

Kako lahko danes še malo bolj odpreš svoje srce dragocenim odnosom in skupnosti? Skupaj je res bolj zabavno! In veliko veliko lažje!

Ljubek srečen igriv nagajiv blažen povezan pristen dan!


🌷 P.S.: Zaupaj si, veliko imaš dati. Ti si največje darilo ljudem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar