četrtek, 26. januar 2023

Resnično pri srcu!!!

Življenje je ena prava pustolovščina. Zdaj! Ustvarjam si življenje, ki mi je všeč. Vse drugo pa se gradi okoli njega. Za moje življenje gre. Jaz izbiram. Jaz odločam. Končno sem pripravljena prevzeti odgovornost, da sem to, kdo sem in da izbiram v svoje najvišje dobro!

Moje ustvarjanje je dragoceno! Moj čas je dragocen! Jaz sem dragocena!

Zdaj pa si ustvarjam življenje, ki mi je resnično pri srcu in ga obožujem! Rada sem točno tukaj, kje sem zdaj in se veselim vsega, kar pride.

Zdaj je moja sreča pranje pomivalnega stroja v ozadju. Pitje mojega najljubšega čaja, ki ga delim z ljubimi. Tišina in hkrati šumenje listov zunaj zlato rumenih ogromnih krošenj dreves. Poslušanje dihanja. Umirjen ritem dneva! Sedenje na sedežni in pisanje.

Ljubko življenje imam. Zdaj ga pa res cenim!

Lahko sprostim svoje ustvarjalne sokove, da tečejo in luč v mojem srcu se širi z žarečo močjo plamena ljubezni! Končno si dovolj zaupam, da si še bolj dovolim biti to, kdo sem.

Zdaj si dovolim sijati, saj sem jaz zvezda svojega življenja. Hkrati sijem zase, ko delam, kar ljubim in uživam in še zraven obsijem ves svet z ljubeznijo. Moja vibracija je visoko in obožujem radost, ki se pretaka skozi mene na ves svet! Močna luč s
em! Zdaj pa si dovolim sijati! To je vse, kar je moja naloga!

Kako lahko danes še malo bolj siješ v pristnih barvah ljubezni!? Imej se rada in sij! Tvoja luč je dragocena! Neprecenljiva! Danes jo neguj!

Ljubek sijoč srčkan mavričen pristen dan!


🌷 P.S.: Tvoje srce je že napolnjeno z ljubeznijo! Zdaj pa sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar