ponedeljek, 23. januar 2023

Z največjim užitkom porabljam denar!

Rada sem pristna in ustvarjalna! Zdaj živim svoje najboljše življenje! Točno tukaj in zdaj!

Ne rabi se nič zgoditi! Ne rabi se nič manifestirati! Preprosto srečna sem, da sem živa in radostna!

Polno prisotna sem v tem trenutku! To je dovolj!

Včeraj smo imeli praznovanje. Mini. Ali bolj praznovanje po praznovanju. Všeč mi je bilo, da smo ostali pristni in si je vsak izbral, kar je njemu dragoceno!

Tako dobro sem se počutila, da sem lahko prispevala svoj del. To je potem moj delež k pristnemu druženju. Hvaležna sem, da lahko prispevam in delim svoje obilje z ljubimi in da je tako dobro sprejeto! Počutim se tako bogato ob tem! Hvaležna sem, da imam svoje obilje s kom deliti. Prav uživam  v tem!

Na okenski polici imam šopek sivke, ki je ostal od praznovanja. Hvaležna sem, da sem ga dobila. Prav lepo mi je, ko ga pogledam. Spominja me na srečno pristno praznovanje.

Ugotovila sem, da bolj kot želim na silo varčevati, bolj se omejujem, bolj imam občutek, da imam vedno premalo. Če pa dam na začetku takoj desetino stran, najprej sebi, potem pa sem sproščena v porabi denarja, se me takoj bolj dotakne obilje. Počutim se bolj bogato. Seveda porabljam modro. Ampak porabljam z užitkom!

Kaj tebi pomeni obilje? Kaj si lahko danes podariš sebi, kar ti je res lepo? Kaj lahko deliš z ljubimi, da je vam vsem skupaj lepo?

Danes si ustvari bogat pristen dan!

Ljubek radosten nagajiv vesel lahkoten pristen živahen edinstven pester mavričen samorogast dan!



🌷 P.S.: Izbiraj srečo in smeh! Izbiraj, da praznuješ, kdo si! Čudovita si! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar