nedelja, 17. september 2023

Sij najbolj močno!!!

Počutim se svobodna!

Zgodila se je nepričakovana situacija. Obrat, ki ga niti slučajno nisem pričakovala! Zdaj pa stopam iz vloge sodnice in tudi iz vloge zasliševalke! Svobodna sem!

Najprej oproščam sebi, ker nisem znala povedati boljše. Potem pa še odpuščam drugi osebi, da je reagirala iz bolečine. Prav ima na svoj način. S svojega nivoja. S tem se ne morem kregati ali ji oporekati.

Sprejemam. Hkrati pa občutim mir, ki se je takoj naselil v meni.

Naključen obrat v res nepričakovano smer je naredil prostor veselju, svobodi ustvarjanja in miru. Zdaj še bolj kot kdaj koli zaupam, da se vse dogaja zame. Čutim neskončen val pozitivne energije, ki me podpira. Zdaj to sprejemam. To je moč ljubezni in odpuščanja. Ne pomeni pa, da spet vabim to osebo k sebi – v svoje življenje.

Odpuščam. Spuščam. A ne pozabim. Zdaj osvobajam sebe in druge. Sprejemam kot je – je! Zaupam pa, da se je to zgodilo samo zato, da še bolj pristno živim danes.

Hvaležna sem za to izkušnjo. Želim le najboljše tej osebi. Naj sije najbolj močno, kar lahko. S tem, kot jo spuščam, pa sebi dovoljujem, da sijem še bolj močno. Vse je v moje najvišje dobro. Zaupam!

Kaj pa ti s ti želiš odpustiti? Sebi ali drugim?!

Svobodna si!

Ljubek svoboden igriv lahkoten božanski pristen dan!



Izbiraj več sreče. Za tvoje življenje gre! Sij še bolj močno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar