nedelja, 25. februar 2018

Buuuuuuum!

Zunaj ne naletava sneg, ampak konkretno sneži! Super je! Snežinke padajo tako gosto! Toplo se bom oblekla in komaj čakam, da grem na sprehod!

Zvečer sem gledala komedijo. Eh, kake nore finte so imeli! In veliko poučnega. In sarkastičnega! Zabavno! Kako sem se smejala zraven! Noro dobro! Toliko elementov presenečenja!

Potem sem tako dobro spala. Najbolj mi je pomembno, da sem usklajena s svojo notranjo energijo. S svojim notranjim vodstvom.

Danes ko tako sneži, bi lahko prebrala kakšno dobro knjigo. Uh, vedno bolj sneži.

Meni se vedno zgodijo tako zabavne stvari. Včeraj sva brala Cankarja Moje življenje. Tako pestre in nazorne pridevnike uporablja v zgodbah. Rumena luža. In kam pade s svežo šolsko obleko? Prav v to rumeno lužo.

(Včasih niso imeli sploh oblačil. (Pradavnina.) Ne, resno. Eno lepo obleko, za k maši. Pa še to so dobili od starejšega brata. In nekaj za doma. (Hvala bogu, da imam toliko oblačil v tako pisanih barvah. Zelo zelo zelo hvaležna sem za to!))

Pravo veselje in navdih ga je bilo brati. In še polno smešnih svari se mu je zgodilo. No, meni so bile zgodbe resno zelo smešne.

Meni pa se je tudi zgodilo, da med branjem… eh, ne vem če je za praviti. Nekako sem se želela malo raztegniti na sedežno. Tako. Bolj udobno. Po dolgem. Medtem, ko sem poslušala.

Sin mi je dal nogo preko glave. In ko sem ga grizla za gleženj, ker je tam najbolj hrustljav, iz heca, Vmes je še vedno bral, in se je otepal. Tako na rahlo. Moje čeljusti so močne! Zato se je vedno bolj opletal! Dokler me ni brcnil po pomoti v bližini očesa. Videla sem zvezde! Prisežem! Videla sem belo svetlobo (samo brez tunela... še...) Zabliskalo se mi je s tako močjo! Kot bi me udarila strela!

Buuuuuum! Potem sem hodila z obkladkom okoli. Oba sva norela! Potem pa je bilo buuuum! Ampak Cankar pa je zakon! Še spala sem z obkladkom! Nič mi ni bilo. Na srečo! Mogoče bom drugič raje kam drugam grizla... Uh, to je bilo blizu!

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok! Objem!!!










P.S.: Ljubim z vsem srcem! Ker lahko. Življenje je tako čudovito! Čarobno! Tomaž Domicelj-Danes bo srečen dan(https://www.youtube.com/watch?v=xwoPJ-uElzo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar