sreda, 28. februar 2018

Lepa... v soncu...

Se lahko počutim odlično, če se danes naročim pri frizerju? Lahko se počutim vedno boljše. In boljše.

In danes bi to pomenilo to. Malo časa zase. Urejenost. Prijaznost do sebe. To je moja uresničitev danes. Si želim ustvarjati sebe. Kot sem. V polnosti? Kaj to sploh pomeni? Pomeni mi biti srečna v vsej polnosti. V vsem, kar sem. V vseh stvareh. V vsem, kar sem. Rada sem to, kar sem. Vedno si bolj si dovljujem, da poetičnsot duše sije skozi mene.

Uh, se je zbralo kar nekaj oblakov v življenju. Nisem jih spustila. Zdaj pa se naj razkadijo! Naj se meglice razprišijo! Čas je, da posije sonce v polnosti!

Si tukaj?


Seveda sem!

Še bolj zaljubljena v življenje.

Si želim biti v polnosti jaz. Pa saj sem. Saj drugega ne morem biti.

Zelo rada miksam stvari. Tako kot imam rada barvitost, tako imam rada mešanje. Smotijev. To mi je pa najboljša stvar do zdaj. Včasih sem si naredila kakšnega. Sestra pa me je čisto navdušila, da si jih delam vsak dan. Še bolj zdravo različico. Z ovsenimi kosmiči, kokosom, cimetom, malo špinače, banano… Vedno dodam borovnice, ker jih imam rada. Potem dobim tako lepo ledeno kašico, ki je tako okusna, najboljše pa je, da je zdrava! Obožujem to! To je zdaj vsak dan moj zajtrk.

Danes je dan za razvajanje. Malo sonca. Kopel. Malo sprehoda. Kdaj pa ni dan za razvajanje? To pa je tudi res. Ali branje dobre knjige. Za sladko brezdelje. Slikanje. Vse, kar si moje srce poželi. To je danes moj dan.

Polno imam navdiha, kaj bi rada brala. Vedno večja navdušenka Abrahama (Esther Hicks) sem. To pa mi je v tako veselje. Neverjetno! Bodi srečen in vse ostalo se ti razpre v polnosti.

Čakaj, grem zdaj frizerja poklicati! Mogoče pa ima danes čas.

Ljubek pristen dan poln sonca!!! Samo čez okno poglej!!!

Cmok!








P.S.: Ljubim sonce v sebi, ki je vedno močnejše!!! Elvis Presley - It's now or never (https://www.youtube.com/watch?v=QkMVscR5YOo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar