petek, 2. marec 2018

Razčesavanje...

Hej, kako je kaj danes? Najprej je malo snežilo, potem pa je že kar deževalo! Polno ljubezni je vsepovsod. Ni to lepo? Čarobno!

Kako mi je všeč, ko smo se ženske tako emancipriale. Vsepovsod lahko gremo same. Dve gospe sta keleptali. Ena je prišla na čaj. Druga spet je prišla brati časopis. Zanimivo… Mislim, da sem se rodila v točno tukaj kot sem se, da lahko žvim sovjo pristnost. Svobodo ustvarjanja. Ne morem povedati, kako odlično se počutim. Vse v meni kar kriči od radosti! Bolj vriska. Lepo mi je tukaj.

Slikam svoje dneve po svoje. To je taki užitek. Vem. In privilegij!

Zunaj tako močno dežuje. Dežnik sem pustila v avtu, ker sem mislila, da bo nehalo deževati. Pa saj nimam daleč stran avta.

Valentinovo je tako lep praznik. Polno navdihujočih misli je vsepovsod. Rada imam ta praznik! Kaj pa danes, vse je dobro. Vse je dobro in čisto vse je dobro!

O čem bom pa danes pisala? O sebi. O sreči. O bližini. O vsem, kar me navdihuje. Sploh ne mroem povedati. Zato sem tukaj na kavi, ker sem se povabila. Za praznik. Ljubezni. Ker se imam rada. Ker se učim imeti rada vedno bolj…

Kaj pa zdaj? Sijaj naprej… Kaj je danes sledenje mojemu sijaju? Sledi mojemu sijaju? Slutnaj mojega sijaja? 

Počasi bi rada šla domov. Vem. V zavetje. V reiki. V meditacijo. V uživanje na sedežni. Delanje nič in delanje vsega. Samo bom. Tam. Radostna. Igriva. Samosvoja. Kaj če bi kakšen dober film pogledala?

Toliko že vem in toliko bi še rada raziskala. Samo pomislim in že grem dalje. Kaj pa zdaj? Razvajanje. Kako? S kopeljo. Z razvajanjem. S cartanjem. S samo. S ponjenjem baterj. S celovitostjo. Z branjem. S sprehodi. Z jogo. S sabo. S lepoto, ki me obdaja.

Zdaj pa je že sonce. tak da je čas za odhod proti domu. Lepo je bilo tukaj. 

Ljubek dan, moje drage, moji dragi!

Rada vas imam!

Cmok! Cmok!




P.S.: La Vie Est Belle... Življenje je lepo... Magnifico Gospod težko sem ponižen live (https://www.youtube.com/watch?v=K3IUuuTLirs)

Ni komentarjev:

Objavite komentar