sobota, 3. marec 2018

Odgrnila sem zavese...

Nekaj tako lepega je v tem našem mestu! Sprehod čez most. Ptice preletavajo nebo. Strehe so sveže pobeljene z belino snega. Polno snežink na kupu ustvarja tako harmonijo. V ozadju pa se vidjo zasneženi hribi. Reka spodaj je tako elegantno srebrno metalne barve. Veličastna. Stalna. Umirjena. Kot bi vedela, da je nedlja.

Ljudje so tako zaviti v šale. Res. Že dolgo ni bil otako mrzlo. Minus in to krepko. Malo smo se navadili ali razvaldili na te mile zime. Neverjetno! Prav paše. Tako sem hvaležna, da živim v tako lepem mestu. Gospa s psičkom me je tako lepo pozdravila, psiček pa me je povohal. Tako ljubko kravlžljast je bil. In puhasto bel kot sneg. Vse v stilu bele barve. Ljubko je to! Tako prijazni ljudje živijo tukaj.

Uživam na kavi in tako lepem pogledu skozi okno.

Malo sem bila žleht. Ampak ne smem povedati vsega! Ampak občutek je bil izjemen! Še je vedno. Čaroben. Včasih je treba biti malo žleht!

Uh, pogrešam, da bi kaj karte skupaj igrali. To bi mi bilo v tako veselje! Zdaj je sneg. Čas je za tarok. Prav kliče po tem, da bi vrgli kakšno »rundo«!

Dan se vedno tako lepo začne. Vse je zasneženo in potem je na vso to kristalno čisto belino sijalo sonce. Žarki so se tako lesketali po strehah.

Kaj je moja najljubša barva? Ni niti potrebe razlagati. Živo roza ima vibracijo ljubezni v sebi. In to tiste prave. Srčne. Samo, kako je lahko ljubezne sploh neprava? Če ni prava, potem ni ljubzen. Potem je pač nekaj namišljenega. Pa saj ne obstaja namišljenost. Dokler je resnična, je. Potem pa je ljubezen v srcu. Vedno. Vseprisotna. Vednoprisotna. Samo naravnam se. Na sledenju svojemu srcu! Pa saj ne obstaja čas, ko ni ljubezni. To je tako, kot bi rekli, da ni sonca podnevi. Vedno je, samo je včasih skrito za oblaki. Pri meni pa je isto, samo rolete imam dol potegnjene. In težke črne žametne zavese zagrnjene. Ampak ni treba, da je tako. Ni treba. Sonce je vedno tukaj. Samo odprem vse na strežaj. Za sijaj duše, srca. Lepoto dneva. Čarobnost…

Danes odprimo okna na strežaj soncu! Že čutiš čarobnost?

Ljubek dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: V srcu imamo dovolj ljubezni za vse! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar