petek, 8. november 2019

Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah? Jaz izbiram!

Kako je to, da se lahko zbudim že tako dobre volje? Verjetno sem že šla spati dobre volje. In še nekaj je bilo! Imela sem tako lepe sanje. Saj so bile lepe!

Nekaj sem slišala eno žensko včeraj govoriti ali je bilo že prej! Da se je rodila samska in nima nič proti, če samska tudi umre.

Saj nismo del nečesa! Ne! Zaključena celota smo! Pa kaj ni to lepo!

Zdaj sem samska. Želim si nekoga, ki je povezan s svojim srcem. Ne rabim pa ga za svoje dobro počutje! Že zdaj se počutim fantastično!

Prav lepo življenje sem si ustvarila! Si še ga ustvarjam! Niti malo še nisem zaključila!

Pa kaj je zdaj s tem odlašanjem! Si ga ustvarjam! Imam občutek včasih, da sem tukaj za vedno! Hej! Zbudi se! Vsak dan sem bliže smrti ali dalj od rojstva! Pa saj to je dobro! Zavedanje!

Bolje kot se počutim, bolje postaja!

Koliko se mi je samo v prejšnjem tednu zgodilo!

Sama potovanja! In že imam v načrtu nova! To se mi kar odpira! Božansko je!

Res sem si ustvarila čudoviti življenje!

Vedno mi je tudi bilo zanimivo odkrivati svoj stil! vem, kaj rada nosim! Živo roza barve! In ponosna sem, da sem si tudi zgradila garderobo, ki jo obožujem! To je tudi moje veselje! Obožujem svoje življenje v polnosti!

Danes je moj dan, da sem vse, kar si želim! Poslušam svoje srce, ker me to vrača v center! To me vrača k sebi. Bolj ko se oddaljujem od centra, slabše se počutim. Bolj kot trpim, bolj sem stran od centra! To je samo moje opazovanje, katero smer sem ubrala. To, ki si jo želim in ki se občuti dobro ali to, ki je stran od tega dobrega počutja!

Dobro občutje ali trpljenje? Ljubezen ali strah?

Tako je! In nič drugače!

Ljubek scentriran srčen srčkan pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Polnost je vsepovsod. Samo opazimo jo in je naša!

P.S.S.: Nov navdih... https://youtu.be/HfRvqgh0m9Q

Ni komentarjev:

Objavite komentar