nedelja, 3. november 2019

Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!

Cenim, da je tako lep sončni vzhod! Kako obožujem jesensko vreme! Jutri pa gremo na izlet! In še nekaj je danes! Grem na predstavitev knjige! Kako se pa to veselim. Mogoče bom lahko govorila s pisateljico, da mi bo kaj bolj podrobno pojasnila! Mogoče. Upam. Pa še v tako lepi dvorani bo vse skupaj! Kar ne morem verjeti! Božansko! Rada sem vse to, kdo sem. Rada sem polnost tega in vsega! Kako zanimivo življenje imam!

Včeraj smo imeli after party v galeriji! Kaj si ti nor, kako je bilo dobro! moja prva samostojna razstava! Polno sem v tem, da sem vedno bolj to, kdo sem.

Ali pa si dopuščam.

Pa zakaj bi se sploh držali nazaj? V sebi smo ljubezen! V sebi smo pestrost! V sebi smo navdih! v sebi smo raznolikost! V sebi smo vse dragoceno in lepo in zabavno in radost!

Zakaj bi to skrivali pred sabo!

Pa še nekaj je!?

Včeraj smo imeli malo druženja. Pa je moja nečakinja rekla, da smo smotani. Ne vem, kaj smo jo razjezili! Nekaj čisto nepomembnega je bilo!

Pa sta jo ati pa mami takoj kregala, da se tako ne govori!

Pa smo malo smotani! Čudni! Pa tp je dobro!

Pa če priznamo, priznam, se mi kar kamen od srca odvali! To pa je ja tako osvobajajoče! Pa še dobro je! Se ni treba pretvarjati!

Dokler smo čudni tako, da nobenemu ne škodujemo – saj vem, da ne bi – je vse dobro! kaj dobro! fantastično! Samo zato, ker je polnost vsega tega, kar smo mi zdaj! To je čista svoboda in radost!

Ljubek sijoč dan in čisto se uresničujte!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je radost in prav je, da jo živimo zdaj! Vso imamo v srcu! Zdaj pa jo samo izrazimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar