sobota, 9. november 2019

Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?

Uh, kako je super, ko je super. In še bolj super postaja! Noro dobro! Kaj kaj delamo? Kako si kaj ustvarjamo dan po svoje? Uživamo kaj ali nič?

Saj ni vse v užitku, je pa definitivno vse v sledenje svojemu sijaju! Danes pa lahko! Danes pa lahko to malo jače! Malo bolj močno! Malo bolj!
Včeraj sem čakala. Čakala. In čakala. Priznam. Razpoloženje mi je kar padalo in padalo. Dokler, se nisem opazila. Seveda! Pa kaj mi zdaj drugi določajo mojo vrednost?

Pa kaj!

Hej spet kliče potovanje! Ljubim svoje lepo lepo življenje! Spet bo izlet! In komaj čakam! Kaj si vse želim početi! Moje življenje je čarobnost! Res komaj čakam! Pa kaj se še kar nadaljuje!?

Uživam v polnosti tega, kdo sem!

Pa kaj je mogoče!? Spet grem na izlet! Obožujem te lepe izlete! Kako rada imam svoje življenje!
Kako sem hvaležna, da imam dovolj denarja ta vse to!

Prav uživam! Kako me vleče! Raznolikost sem in polnost in veselje! Rada sem jaz jaz! Kaka čarobnost! Rada sem polnost in užitek in radost! Vse je zame! Vse je v moje najvišje dobro! rada sem veselje in radost in ljubezen! Vse se mi dogaja zame! Rada sem v vseh pogledih pristnost in raznolikost in svežina! Moje življenje je polnost in uživam vsak dan bolj v tem!

Prav zabavno je! rada sem v vseh pogledih vse, kdo sem! kako rada sem vse, kdo sem! pisateljica! Edinstvenost! Pisanost! Pristnost! Življenje me ljubi v vseh pogledih! Zdaj!

Življenje je živost in pristnosti in zaupanje, da se vse dogaja zame, ker se!

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te objema s svojim prijateljstvom! Dopusti mu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar