torek, 5. november 2019

Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomagalo?

Kaj če ne bi zatajevali svojih čustev. Lahko si jih priznamo. Lahko drugemu tudi delimo sovja čustva. Ob tem sem se počutila tako. Ni treba, da rečemo, ti si to naredil. Ker noben ni nič naredil. Vse je naše dojemanje in pogled skozi očala preteklosti.

In potem odziv skozi obrambni mehanizem. Saj vem, obvarovati nas želi pred bolečino ali prizadetostjo. Ampak vseeno imamo moč, da si priznamo, kaj čutimo. Se dobro počutimo ob tem? Kako se občuti, kjer sem zdaj?

No, zdaj vem, kje sem. Se bi rada tako počutila. Zdaj pa lahko prevzamem odgovornost in se vprašam, kaj lahko naredim, da bi se boljše počutila.

Pa še to, če nas za koga skrbi.

Imamo neznansko močno silo v našem življenju. Vsi. Vesolje – ljubezen, ki se pretaka skozi vsako živo bitje. Skozi vsako! Tudi skozi njih in nas. Vse nas. Tudi skozi naravo. Vse je urejeno v naše in vseh najvišje dobro. Res pomagamo s tem, da skrbimo za koga? Kaj pa če bi si ga predstavljali kot srečnega, zadovoljnega, ljubljenega, izpolnjenega, da dela kar ljubi in živi v bogastvu, iz srca se smeji in je to, kdo je! Zakaj bi še mi dodajali težo v smer, ki ni dobrega izida. Lahko mislimo samo pozitivno ali v smer uresničitve dobrega ali v drugo – negativno – nezaželeno. Kaj bomo izbrali danes?

Kaj bi nam bolj pomagalo? Kaj bi drugim bolj pomagalo?

Jim res želimo dobro? Potem začnimo vizualizirati dobro! Vso Vesolje jim stoji ob strani. Vse se odvija v njihovo najvišje dobro. Zaupajmo, da se bo vse uredilo, ko bo pravi čas za to. Mi pa pomagajmo z pozitivno vizualizacijo in molitvijo, da vse prepuščamo ljubezni, da se bo vse uredilo, kot je prav za vse.

Zdaj pa še nekaj.

Težko je! Pa kdo to verjame! Ni težko! Samo navajeni smo drugače!

Kaj če bi bili navajeni, da bi takoj videli pozitivno v vsem, vse dobro v vsem! Kaj če bi bili navajeni zaupanja, da se vse dogaja v našo korist, ne glede kako izgleda? Kaj če bi bili navajeni, da bi se obrnili v smer, ki pa nam je všeč in ki nam prinaša radosti?

Potem bi nam bilo težko skrbeti in misliti negativno. Zdaj pa lahko to obrnemo!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te objema z Ljubeznijo! Dovoli mu še bolj! Poslušaj svoje srce!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar