sreda, 14. april 2021

Saj jemo tudi ne samo za vikend!?!

  Včeraj sem poslušala Kassandro (Susan Ashley) in je rekla, da naj meditiramo vsak dan, ne samo za vikend. (Takrat imamo skupne meditacije.)

Pa še res je! Saj diham tudi ne samo za vikend! Saj jem tudi ne samo za vikend! Tedensko meditacijo sem delala, samo bolj tako, da sem dremala zraven. Zdaj pa je treba ojačati! Močna kreatorka sem! Zdaj si želim ustvarjati čarobno življenje.

Zdaj se želim počutiti srečno.

Zdaj se želim počutiti zadovoljno! Ne vem, kakšno čarobnost ali sranje mi prinaša prihodnost. Lahko pa vsaj malo usmerim, da je več čarobnosti. To si ustvarjam danes, ko izbiram malo več sreče in radosti in smeha! Zdaj pa veselo druženje. Zajček je prišel! Komaj čakam, da vidim vse domače in jih objamem in se bomo družili in vselili! To je življenje! Zares so mi dragoceni, moji dragi!

Ljubek srečen sijoč pristen nagajiv dan!


  🌷 P.S.: Saj veš, da si ti močna – močan kreator-ka! Kaj si želiš ustvariti? Danes stopi proti temu in to izbiraj bolj in bolj!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ Tvoje poslanstvo! ... https://youtu.be/F6XNyWF2PCI

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar