torek, 1. marec 2022

Odgovorno izbirajmo - srečo!!!

 Včeraj sem bila – nežno – opomnjena, da smo odrasli. Jaz sem odgovorna za svojo energijo. Jaz sem odgovorna za svojo vibracijo. Jaz sem odgovorna za svoje počutje. Nisem več otrok, ki joče za dudo, ko mu pade. Poberem si jo in si jo dam v usta. Pa naj to pomeni meditacijo, sprehod, pisanje… sama poskrbim zase.

Ne glede kako »zanimive situacije« se dogajajo zunaj mene, vseeno je moja odgovornost, da poskrbim zase. Moje dobro počutje je moja izbira. Točno tako, kot je moja izbira slabo počutje.

Ne morem kriviti nikogar zunaj sebe. Mame. Politike. Bivših partnerjev. Preteklosti. Kajti na to nimam vpliva. Kaj se je zgodilo, se je. mama je kot je in bo vedno bila taka. O politikih sploh ne bom razpravljala. Bivši partnerji pa so z razlogom bivši.

Lahko pa krivim sebe, če preveč zunanjega kaotičnega sveta vnašam vase. Namesto, da bi zaupala in sledila svojemu srcu, zaupam vsesplošni klimi strahu. Pa to ni zame! V mojem svetu je zares vse dobro! Super! Čudovito!

Ne glede, kaj se dogaja, čutim, da bomo stopili iz te situacije še bolj močni in povezani! Zaupam, da bomo ustvarili skupnost radosti, obilja, miru in pristnosti. Zato sem tu, da sem luč. Ljubezen. Ti pa tudi!

Še bolj kot kdaj koli zaupam v srečne konce! Zaupam v našo moč, da se povežemo v tako močno sonce, da ga nič ne more zakriti! Resnica se je razkrila! Zdaj! Pravici je zadoščeno! Zdaj!

Vem, da je moja odgovornost, da poskrbim za svoje dobro počutje. V srcu je mir. Zato se še bolj povežem z njim.

Ustvarjaj si miren pristan srčnosti. Zaupaj si. Vse je dobro. Vse je dobro. In čisto vse je dobro! Zaupaj svoji naravi!

Ljubek srčkan pristen nagajiv blažen optimističen nagajivo prikupen dan!



🌷 P.S.: Življenje je vabilo za radostno rast. Sprejmi vsa vabila za srečo in pleši skozi dan! Smej se vsem neumnostim in še naprej ostajaj v srcu! Smej se iz srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar