sreda, 2. marec 2022

Priznam si - vse!!!

Zadelo me je! vsa ta čustva za nazaj, ki sem si jih prikrivala! Pa kdo ima koga raje, pa teke neumnosti! P saj nismo na tekmi. Soustvarjamo čudovit planet! Prej, ko bom sprejela, da nisem vedno na štartni črti in začenjam od znova, prej bom srečna! Samo sprožilci so vse nesnage v meni, ki se je nabirala! Najhuje pa je, da sem potem nesramna do ljudi, ki niso nič krivi. Enega človeka. No, če smo bolj natančni.

Varno je, da izražam svoja čustva.

Varno je, da sem pristna.

Varno je, da si sploh priznam svoja čustva.

Samo moj vodnik so, da jih izražam in potem lahko bolj sproščeno živim naprej.

Najbolj mi pomaga, če jih zapišem. Potem takoj dobim jasno sliko.

Ves dan sem bila sitkana. Vse je šlo narobe. Pa sploh nisem vedela prav zakaj! Dokler se nisem usedla in vse napisala.

Počutila sem se tako bedno, ničvredno, zguba, nepomembno, prav gnusno. Počutila sem se, da bi še kamen bil deležen več hvale kot jaz.

Pa saj ne rabim hvale. Samo priznanje. Sprejemanje. Malo ljubezni. Malo razumevanja. Malo občutka, da sem videna. (V glavnem – vse!) Po drugi strani pa vem, da zahtevam nemogoče. Kot bi svečo priklopila na elektriko in bi ji razlagala, da lahko bolj sveti. Pa ne more! Saj ni žarnica!

Imam sočutje. Si lahko dam jaz več priznanja, sprejemanja, ljubezni, razumevanja, hvale…

Saj vem, da ne gre tako. Mene boli in potem bi druge zdravila, da bi se jaz počutila boljše. Kot bi šla po recept za drugega, pa se jaz počutim slabo. Kot bi drugemu šopala tablete, v resnici pa sem jaz bolna. Ne bi se dobro obneslo.

Hvaležna sem, da se zavedam teh čustev. Hvaležna sem, da se lahko pomikam naprej. Hvaležna sem, da radostno rastem. Danes še posvetim ta dan čustvom glede te situacije na polno, potem pa sem pripravljena stopiti naprej.

V sebi imam moč. Močna kreatorka sem. prav in dobro je, da čutim. Čustva so moji zavezniki. Samo priznam si jih, jih dam na svetlobo – ljubezen in potem se razkrojijo.

Danes si ustvari pristen čudovit ljubek srčkan radosten igriv dan!



🌷 P.S.: Vredni smo dobrega življenja. Zato izbirajmo s srcem. Lahko smo vse, kar si želimo. Zdaj je naš čas! Sprejmimo dobro v naše življenje bolj in bolj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar