četrtek, 3. marec 2022

Vredna - vreden si le najboljšega!!!

 Kaj je lahko življenje lepše? Vse je tako popolno! Sonce je zjutraj vzšlo. Potem sem si naredila kavo, še prej stuširala s toplo vodo. Uživam v tej čarobnosti in svobodi dneva, ki mi je dana. Zdaj pišem, kar je moje najljubše opravilo. Prežagane imam svečke – za namen – naj se resnica razkrije in naj se pravica izkaže. Zdaj!

Čistim svoja čustva bolj in bolj. prav pomirja me, ko se izražam in izlivam sovjo dušo, da potem lahko grem dalje. Uvidi so globoki. Nikoli ni na prvi pogled, kar sem mislila.

Sprejemam svojo senčno stran, ki kdaj pa kdaj udari ven. Sem ji pa dala prostor, ko sem včeraj imela ves dan zase! Prav prijalo je. Bilo je fantastično! To pa je pravi užitek! Srečna sem.

Zdaj pa lahko vnašam še več tega v svoje življenje.

Najbolj pa se veselim današnjega dne. Branje na sedežni. Odkrila sem nove knjige, ki se jih veselim! Komaj čakam, da jih preberem!

Neverjetno pa me pomirja Martin Kojc. Čutim tako povezanost, kot bi mi sam razlagal besede in globlji pomen. Kot bi mi razkrival nezapisano v ozadju. Hvaležna sem, da imamo tako dobrega slovenskega pisatelja – bolj modreca.

Lepo je vnašati toliko informacij v svoje življenje. Kaj pa, če bi jih resnično živela?! Kaj če bi vso znanje, ki ga imam – zares uporabila?!

Nekaj se je zgodilo. Polila se je kava, ko sem šla s sprehoda. Po pomoti mi jo je nekdo polil. Sploh nisem bila jezna! Ostalo še je je kakšen centimeter v lončku. Bilo je dovolj, da sem naredila nekaj okusnih srkov. Uživala sem v njih še bolj! Ta oseba se je ponujala, da mi gre po drugo kavo. Pa si je zares nisem želela. Bilo mi je dovolj, kar je ostalo.

Ta druga oseba pa mi je rekla, pa kaj si res z vsem zadovoljna?! Kaj si res zadovoljna z nič?! Pa kaj je res za tebe vse dobro?!

Zamislila sem se. Pa kaj res vse sprejemam, kot da je res vse dobro? Res verjamem, da sem vredna najboljšega? Ali si to samo domišljam v glavi in ne zaupam zares?! Kako bi se odločala, če bi zaupala, da sem vredna le najboljšega?! Kakšna je moja samopodoba zares?! Se počutim kot izrabljeno blago, ki nima več vrednosti?! Kako naj potem v svoje življenje sprejemam čudovitost in čarobnost vesolja, ki mi ga vesolje ponuja?! Kako naj potem sprejemam vabila za srečo?! Mislim, da sem vredna le miloščine?! Kako potem sploh lahko sprejmem več?!

Hvaležna sem, da se je polila kava. Dala mi je tako veliko lekcijo in poti samoizpraševanja. Vse je radostna rast. Še v kavi so odgovori, ki ji iščem. Najbolj pa zaupam, da je vse odraz Ljubezni. V to pa zaupam!

Ljubek srečen nagajiv radosten smel in vesel dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Zaupaj svojemu srcu! dragocen-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar