nedelja, 27. februar 2022

Srčnost je tvoja moč!!! Zdaj!!!

 Sploh ne vem, kaj se je zgodilo! Ampak preplavilo me je nalezljivo veselje! Kar tako! Sploh ne morem verjeti! Počutim se fantastično in sem tako srečna! Občudujem sončni vzhod! Pijem kavo! Zdaj živim svoje najboljše življenje.

Počutim se, kot bi se osvobodila vse prtljage in bi končno lahko stopila na pot. Jasno mi je postalo, da sem vedno nosila toliko težkih čustev s sabo, da sploh nisem mogla dihati prav! Pa tega sploh nisem vedela! Zdaj jih počasi sproščam! Občuti se fantastično!

Zdaj se bom učila, vadila, da svoja čustva sproti izražam. Tako kot osebna higiena.

Mogoče mi je pomagala tudi meditacija! Pa vsakodnevno delanje stvari, ki me navdušujejo!

Počutim se, kot bi se odstrlo na stotine tančic, pod katerimi sem bila zakopana in zakrita! Samo, da niso bile tančice, ampak debele težke žametne zavese! Končno se je oder odprl in lahko živim na polno. Kot bi nekdo povlekel vse zavese na stran in bi končno lahko zadihala! Verjetno je pomagala tudi meditacija! Zares zaupam v to! Bolj kot sem povezana s svojo dušo, več zaupanja imam. Bolj kot sem v svojem srcu, več stabilnosti imam!

Zdaj pa moji največji želji za to leto, da se naj resnica razkrije in pravici zadosti! Zdaj!

Skupaj soustvarjajmo novo zemljo s tem, ko izbiramo srečo. Samo zavedaj se svoje čarobnosti in jo izražaj! Ostanimo v srcu in pristni! Srčnost je naša največja moč!

Ljubek srčen srečen igriv radosten nagajiv razigran pester optimističen živahen kraljevski dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! To je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar