ponedeljek, 2. januar 2023

Ljubek dan pristnosti!

Všeč mi je moje življenje! Še bolj pomembno! Všeč mi je ta dan! Ljubim sonce in dom in čajčka, ki ga pijem. Veselim se lepih dreves in življenje je lepo!

Z vsem srcem občutim hvaležnost, da sem obdana s tako lepo naravo. Lepo mi je, da živim v polnosti pristno.

Najbolj pa me navdihuje ustvarjalnost! Iz nje črpam tako energijo in moč, da sploh ne morem povedati! Kar prežema me veselje in polnost. Zadovoljstvo. Potopljena sem v ljubezen. Mir. Sočutje.

Bolj kot sem sama zadovoljna, manj se pritožujem!

Ponosna sem na prijateljico, da je šla na polne noter in uspela! Zdaj je nam vsem lažje. Kot bi nam utrla pot k pravici in resnici! Hvaležna sem, da je del mojega življenja.

Nekaj čisto novega sem si skuhala. Dobro je bilo! No, še je. Ker še je nekaj ostalo! Naredila sem jajčevce po receptu Jamie-a, ki vključuje samo pet sestavin. Tudi to je ustvarjalnost, da naredim kaj novega! Božansko! Bilo je zanimivo, drugačni okusi, saj ne jem velikokrat jajčevca, ampak zelo dobro. Mehko in sočno, hkrati pa zapečeno.

Kako kaj skrbiš za svoje zdravje? Tu ne mislim skrbiš – mentalno – v svojih mislih in kako si zaskrbljena! Mislim, kaj vse narediš za svoje zdravje.

Zadnje čase se veliko gibljem in počutim se boljše in polna energije. Vse delam z lahkoto. Prenavljam se. Živim polno. Uživam v svežem zraku in povezovanju z drevesi. Seveda tudi zdravo jem. Pravi užitek mi je, da jem čimbolj naravno hrano, ki ni zastrupljena s proizvodnjo in konzervansi. Uživam v kuhanju!

Kaj lepega boš danes naredila zase? Uživaj ta dan, da občutiš živost svoje duše!

Ljubek radosten pester pristen nagajivo lep srčkan dan!



🌷 P.S.: Uresniči si kakšno lepo željo! Dragocena si. Pokaži si, da si ponosna nase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar