sreda, 4. januar 2023

Ljubezen je super gnojilo!

Lahko živiš bolj pristno in po svoje? Lahko še bolj udejanjaš radost bivanja? Lahko še malo bolj uživaš, da si ti – zares – ti?

Ne glede, kakšni so odnosi, vedno imajo darilo. Zdaj je čas, da sprejmemo ljudi, kot so in se jim zahvalimo za darila, ki so nam ga podarili. Zavestno ali nezavedno. Saj to ne pomeni, da sem jim še blizu, če jim ne želim biti. Niti ne pomeni, da se moram siliti v kaj. Samo sem – vključena – koliko mi srce poželi. Včasih je potrebno ljudi ljubiti na daljavo. Pa je tudi tako dobro.

Kaj ti je dragoceno v odnosih? Si si ustvarila skupnost, ki jo imaš rada? te obkrožajo ljudje, ki so ti blizu in so ti v navdih?

Najprej pa – ali si v pristnem prijateljskem odnosu sama s sabo? Samo to, kar imaš v srcu, to lahko podariš. Samo toliko, kot si si sama blizu, lahko podariš globine in bližino.

Priznaj si resnico. Gradi na odnosu s sabo. Vendar vseeno posvečaj več časa navdihom, kot strahovom. Če jim dajemo preveč pozornosti, rastejo, kot bi jih zalivali z supergnojilom! Zato raje spodbujajmo k rasti našo ustvarjalnost.

Vsak trenutek se lahko vprašaš, kako si lahko ustvarjalna zdaj? Danes se odloči, kaj boš hranila in kaj želiš, da zraste večje, ljubezen ali strah? Samo ti odločaš in si odgovorna zase.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten igriv vesel globok radosten živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojim občutkom glede odnosa. Življenje je čarobnost in prazničnost. Zaupaj, da si vodena prav!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar