sobota, 7. januar 2023

Resnica prevlada!!

Cenim, da sem lahko to – kdo sem. Sama si dajem zdaj še več dovoljenja in prostora, da duša postaja vidna. Bolj kot karkoli dopuščam, da se ljubezen pretaka skozi mene.

Sočutje je ključ. Najprej do sebe – saj nekje moram začeti vaditi. Čas je za milino. Naj milina prevlada vedno nad strogostjo in trdostjo.

Naj radost vedno prevlada nad resnostjo. Naj resnica vedno prevlada nad lažjo. Naj sočutje vedno prevlada nad obsojanjem.

Vadim. Saj mi gre vsak dan boljše! Lahko rečem, kar si mislim, brez analiziranja in obsojanja pozneje. Lahko rečem, kako sem si mislila, zares. Ali se opravičim, če ni bilo primerno. Sicer pa odnosi niso sterilni, ampak so bogata izmenjava občutkov, misli, upov, želja in ciljev.

Moj cilj je povezanost z bogom. Sproščena sem v intuicijo. Sproščena sem v to, kdo sem. Sproščena sem v pozitivno navdihnjeno akcijo.

Imam navdih. Vedno lahko posežem po svojih priročnih spodbujevalcih dobrega počutja. Mene vedno dvigne poslušanje koga, ki mi je pri srcu. Takrat se spomnim, kdo sem v resnici, kaj si v resnici želim.

Pa odnosi niso tako zakomplicirani. Samo so skupna radostna rast.

»TI si mi pomembna. Vidim te. Sprejemam te. Rada te imam. Skupaj obe (ali oba) radostno rasteva.«

To je vse, kar je pomembno. Prikažeš se v svoji pristni iskrenosti. Polno. Potem pa neguješ odnos z zalivanjem in negovanjem bližine.

Kateri odnosi so ti dragoceni? Jih lahko neguješ, danes, zdaj? Odnosi so bogato darilo za dušo!

Ljubek bogat dragocen prijateljski bližnji ustvarjalen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi svojo notranjo lepoto in zunanjo. Vse je dobro. Zaupaj v bližino in odnose. Soustvarjamo čudovito življenje in harmonijo. Mir v srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar