sobota, 1. januar 2022

Primanjkljaj kot priložnost za cvetenje!!!!

 Kako lepo je, da so prazniki! Kaj pa tvoja prazničnost?! Praznuješ kaj, kdo si?! To je tvoja prazničnost! Tako lhako je imeti takoj sto razlogov, zakaj smo slabi ali ne vem kaj. Kaj pa takoj stro razlogov, zakaj smo dobri in kaj je dobrega pri nas!?

Kaj ni neumno, da se osredotočamo na naše slabe lastnosti, če pa je toliko dobrih?! Saj si nismo sami krivi. Naučeni smo bili tako. Namesto, da bi hvalili, kar je dobrega na nas, so nas oblikovali v skupek krivde, zastrahovanja in občutkov manjvrednosti.

Kako lahko je kriviti druge! Ampak zagotavljam ti, da če bereš te vrstice, si dovolj velik-velika, da lahko ustvarjaš drugačno življenje zase.

Vse je del učenja. Vse je del našega poslanstva. Dobili smo ravno nasprotno od tega, kar smo se prišli učiti. Če sem se prišla učiti lastne vrednosti, je je bilo nič kaj v moji primarni družini. Če sem se prišla učiti sprejemanja sebe, tega ni bilo v moji družini in okolici. Če sem prišla na učenje ljubezni do sebe, je ni bilo kaj veliko v otroštvu. Tako je to. Ravno obratno dobimo! Ampak! Ampak samo zato, ker smo tukaj, da razvijamo svoje duhovne mišice! Mi to zmoremo! V sebi imamo potencial prerasti vse te »zanimive situacije«. Nismo po naključju vrženih v njih. Prijavili smo se, ker smo zaupali, da to zmoremo. In seveda zares to zmoremo. Jaz se zmorem imeti rada, se sprejemati in prepoznati lastno vrednost. (Vse negativno je kot zdravilni, hranilni humus za cvetenje! Ampak bolj kot na blato - se osredotočajmo na cvetenje!)

Kaj pa je tvoje poslanstvo?! Vse je radostna rast! Hvaležna sem, da ozaveščam stare vzorce in jim puščam, da odidejo, ker mi več ne služijo. Zdaj živim drugače.

Ljubek sijoč pristen nagajiv izjemen srčkan živahen pester miren bogat radosten srčen dan!




🌷 P.S.: Danes vadi sijati s svojo čarobnostjo. Lep-a si! Sprejmi vsa vabila za srečo! To je tvoje poslanstvo! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Tina Turner - The Best ... https://youtu.be/GC5E8ie2pdM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar