nedelja, 26. december 2021

Sem za jasnost, resnico in pravico! Zdaj!!!

Ljubek dan, moja draga-moj dragi!

Kako kaj tvoje življenje!?

Pa lahko temu rečeš življenje?!!

Si zares živ-a?!

Živiš po svoje?!

Kdo je vodja tvojega življenja?!

Še je vedno glas mame, očeta, učiteljice, kakršne koli avtoritete v tebi, ki se ji želiš dokazati?!

Tako smo pod vplivom, da mislimo, da je to naš lasten glas. Pa je? pa je zares?! Kako se občuti?! Če se občuti je glas, ki je zate! Če pa se ne občuti dobro, pa ni zate. Le zaupaj svojim občutkom!

Tako sem se pripravljena zamotiti z vsemi mogočimi neumnostmi, da sploh ne želim več slišati notranjega glasu ali občutkov. Čisto sem jih odrezala. Zdaj se komaj spet navajam nazaj! To, kar je moj pristni pokazatelj resnice mojega srca, sem vedno znova spregledala. Nisem želela ali nisem zmogla prisluhniti. Zdaj me je izučilo. Še vedno se je pokazal za pravilno zame.

Moji občutki so tu zame. Zdaj. Prepoznavajo resnico ali neresnico. Neumnosti in jasnost. Metanje peska v oči ali spregledanje čiste resnice. Veliko nas peskajo zadnje čase. Zato se odmaknimo od tega. Kaj čutiš v svojem srcu?! zunanji kaos ni tvoj kaos. Lažje smo vodljivi in ubogljivi, če smo v strahu. Potem naredimo vse, nekdo pa se koristi s tem. Si to ti?! Če nisi, potem ne dajaj svoje energije strahu in kaosu in zmedi.

Kaj si želiš živeti? Kaj si želiš ustvarjati?! Zdaj je tvoj čas, da živiš zares pristno. Ostani v srcu. Tam je tvoja resnica doma.

Močni kreatorji smo. Soustvarjajmo čudovit svet. Naši otroci so srečni in vsi živimo srčno bogato srečno radostno življenje. Zdaj!

Močni kreatorji smo. Usmerimo svojo energijo na čistost svojega srca in radost v vseh pogledih!

Ljubek srčkan srečen sijoč srčen sijajen dan!




🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! zdaj! Zaupaj mu! Prav ti govori!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! ... https://youtu.be/Rnil5LyK_B0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar