ponedeljek, 27. december 2021

Hvaležnost v srcu do konca!!!!

 Kaj če bi danes napolnili svoje srce s hvaležnostjo?!

Imamo jutranje sonce polno lepih barv. Pokukalo je izza zavese oblakov. Vse je tako čarobno in polno radosti. Vse te barve okoli nas. Pa čudoviti oblaki na nebu! Kaj ni pravljično lepo, ko se beli puhati oblaki nežno pomikajo po izrazito modrem nebu!

Potem pa vsa voda! Kar tako jo lahko pijemo! Iz pipe! Kaj šele, da si lahko skuham kavo z nje! Kakšno razkošje! Čisti užitek! Najlepše pa mi je, ko me postelja pogrezne v topel spanec. Tako me zavije v milino toplega, da se naspim kot angleček. Potem sem polna energije za nov dan! Prav čutim, kako me preveva toplina radosti. Prav čutim, kako rada sem to, kdo sem.

Hvaležna sem, da diham. Hvaležna sem, da imam tako super družino! Hvaležna sem za vse prijateljice in sorodnike! Skupaj nam je lepše. Hvaležna sem za vse jesenske barve listov. Hvaležna sem za skupne meditacije zvečer. Hvaležna sem za čisto radost obstoja. Sem duša. Tukaj, zdaj, v tem trenutku. Vse je čista igrivost obstoja. Kako lepo je samo srkati življenje in biti v polnosti to, kdo sem. Lahko sem radost. Lahko sem sreča. Lahko sem življenje. Lahko sem. Lahko sem srečna, ne glede na vse!

Zdaj je čas, da sem še bolj ustvarjalna. Zdaj je čas, da še bolj živim svoje najbolj pristne sanje. Zdaj je čas, da sem še bolj ustvarjalna v vseh pogledih. Vsak trenutek dneva je čudovita priložnost, da sem še bolj s svojim srcem prisotna. Lahko se zabavam, ne glede na vse!

Zares smo lahko srečni, ne glede na vse! Potem je to premik v naslednjo stopnjo – samo ne pri igri – ampak pri zavesti. Mi smo močni kreatorji. Zdaj! Lepo mi je biti srečna. Lepo mi je sploh biti! Sem to, kdo sem in uživam na polne v tem! Zdaj je moj čas! zdaj živim svoje najbolj polno življenje. Srečna sem in polna energije.

Lahko si srečna – srečen – ne glede na vse. Zdaj je tvoj čas! Živi svoje najboljše življenje! Zdaj! Močni kreatorji smo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen dan poln drobnih in velikih radosti!




🌷 P.S.: Življenje je čista igrivost! Sprejmi to igro življenja! Zate je, da se uresničuješ in dopuščaš duši, da ostaja bolj otipljiva v vseh pogledih! Zdaj je tvoj čas! zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Brenda Lee - Rockin' Around The Christmas Tree ... https://youtu.be/1qYz7rfgLWE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar