petek, 31. december 2021

Odklop!!! Priklop na srčnost!!!

Ni ga čez udobje doma! Prav super se počutim, ko imam čas zase. Lahko ustvarjam. Lahko pišem. Lahko pa samo sedim, občudujem lep razgled in pijem kavo.

Najraje pa igram na te doge večere družaben igre. Velikokrat sem izgubila. Samo to priznam. Ampak vseeno je bilo zabavno!

Toliko tehnologije se bori za našo pozornost, da nismo čisto pri zavesti in smo lahka tarča za vse oglase in ne vem kakšna vgrajena sporočila. Zato je najlepše, ko se lahko malo odklopim!

Včeraj sem si privoščila dolgo kopel. Malo sem brala Osha. To me vedno poživi. Seveda pa je tu meditacija, ki krepi mojo zbranost.

Kaj lahko narediš danes, da si še bolj sijoč-a? kaj lahko ustvariš danes, da še bolj siješ? Kaj lahko narediš, da še bolj ustvarjaš mir v srcu in ga tam udomačiš?! Kdo si v resnici, moj ljubi - moja ljuba? Danes živi to resnico in jo čiri navzven. Čudovit-a si! Posipaj svet s svojo čarobnostjo srca! Naj se vidi to razkošje! Srčnost je naša moč. Stopi v srce. Gradi tam stabilnost! Izhajaj vedno iz svojega srca. Tam je resnica doma. Samo začuti jo.

Ljubek srečen nagajiv radosten poln veselja razigran sijajen sijoč dan!




🌷 P.S.: Življenje te vabi v radosti. Živih jih malo in malo bolj! Naj se resnica razkrije! Naj se pravica izkaže! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar